Win Xbox Hall of Fame trofee, Xbox Series X en Game Pass codes!

  Met de aankomende release van de Xbox Series X wil Microsoft nog even de Xbox One en haar spelers in het zonnetje zetten. Vanaf 1 oktober wordt er daarom een speciale Xbox Hall of Fame wedstrijd georganiseerd, waarbij spelers een trofee, een Xbox Series X en Game Pass codes kunnen winnen!

  De Xbox Hall of Fame wedstrijd is een speciaal evenement dat loopt van 1 tot en met 19 oktober, waarbij de beste en meest loyale spelers kans maken op een aantal heel mooie prijzen. In elke regio ter wereld worden er acht prijzen verdeeld, waarvoor spelers zich kunnen inschrijven op de Hall of Fame website met hun Gamertag.

  De verschillende categorieën waarvoor spelers zich kunnen inschrijven zijn:

  • Gamerscore Legend - De meeste Gamerscore behaald over de levensloop van de Xbox One
  • Achievement Conqueror - De meeste achievements behaald over de levensloop van de Xbox One
  • Game Pass Ruler - De meeste Xbox Game Pass titels gespeeld over de levensloop van de Xbox One
  • Gamerscore Champion - De meeste Gamerscore behaald tijdens de Hall of Fame campagne
  • Sea of Thieves Legendary Captain - De meeste Emissary Value behaald in Athena’s Fortune Emissary voyages tussen 2 en 4 oktober
  • Forza Horizon 4 Xbox Hall of Fame Circuit - De snelste ronde reden of het Hall of Fame Circuit in de 2018 McLaren Senna tussen 1 en 11 oktober
  • State of Decay Zombie Slayer - De snelste clearance van alle Plague Hearts tussen 16 en 18 oktober
  • Achievement Defeater - De meeste achievements unlocked tijdens de Hall of Fame campagne

  Welke prijzen kan je winnen met de Hall of Fame wedstrijd?

  Alle winnaars in de acht categorieën per regio winnen een groot pakket met daarin een Xbox Series X, een unieke Hall of Fame trofee, een speciale hoodie en 12 maanden Xbox Game Pass Ultimate.

  De beste en meest loyale spelers op de Xbox One zijn bovendien niet de enige mensen die in de prijzen vallen. Iedereen die zich inschrijft voor de wedstrijd doet namelijk automatisch mee voor een andere prijs. Per land zullen er namelijk tien codes worden verloot onder de deelnemers voor 12 maanden Xbox Game Pass Ultimate. Vergeet je dus niet om in te schrijven!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.