Win nu de speciale Miami helm van Max Verstappen!

News
woensdag, 11 mei 2022 om 10:30
si202205083076 newsf1652258966
Tijdens de Grand Prix van Miami wist Max Verstappen zijn derde overwinning van het jaar op zijn naam te schrijven - met een speciale helm. Een replica van die helm kan je nu winnen via Instagram!
Gedurende een Formule 1-seizoen dragen coureurs altijd een helm met hun eigen ontwerp, waardoor ze op de baan makkelijk te herkennen zijn voor de kijkers. Voor sommige speciale races zullen coureurs komen met een unieke helm die ze maar één keer dragen.
Max Verstappen heeft ervoor gekozen om tijdens de race een nieuwe helm te dragen, om de nieuwe Grand Prix te vieren - evenals een aantal andere coureurs. De speciale helm heeft de Nederlander geen windeieren gelegd, want hij wist de Grand Prix van Miami op machtige wijze te winnen, ondanks dat hij vanaf de derde startpositie moest beginnen.

Overwinning vieren met helm Verstappen

Wil je Miami helm van Max Verstappen in huis hebben staan, dan kan je die aan het einde van de maand kopen in de store van Verstappen, maar je kan ook gratis aan de helm komen! De persoonlijke sponsor van de regerend wereldkampioen, CarNext.com, heeft namelijk een winactie georganiseerd via Instagram. Een gelukkige winnaar kan daarmee de 1:2 replica van de helm winnen, ter waarde van 160 euro.
Het enige wat je hoeft te doen om te winnen is door een caption te maken op deze foto en de meeste likes op je antwoord te krijgen. Je moet er alleen wel snel bij zijn, want je de comment moet voor zondag 15 mei zijn gemaakt en des te eerder je een bericht plaats, des te meer kans je maakt op meer likes!

Populair Nieuws