Win een gratis House of the Dragon Xbox!

News
zaterdag, 10 september 2022 om 16:00
xbox series x xbox series sf1628074558
De Game of Thrones-prequel House of the Dragon is onlangs in première gegaan. De serie is goed ontvangen en trekt spectaculaire kijkcijfers. Reden genoeg voor om weer een speciale uitgave van de Xbox Series S weg te geven.
Microsoft lijkt wel aan de lopende band speciale consoles te maken. In de afgelopen periode hebben speciale uitvoeringen gezien van de Xbox Series S en X met thema’s als Top Gun, Pac-Man en Thor. Dat zijn lang niet allemaal games en die trend wordt voortgezet met de nieuwste Xbox Series S die je kunt winnen.
Deze Xbox staat namelijk helemaal in het teken van House of the Dragon. De console zelf heeft een extra mooie behuizing met House of the Dragon-logo. Maar het spektakelstuk is toch wel de Iron Throne waar de console op zit. We twijfelden even, maar de troon lijkt echt onderdeel te zijn van de Series S console.
Als je dit graag in je huiskamer wil, kan dat. Als je de onderstaande Tweet retweet met de hastag #XboxWillReignSweepstakes maak je kans, mits je ook het Xbox-twitter-account volgt. Het volledige reglement kun je hier bekijken.

Waar kun je House of the Dragon kijken?

House of the Dragon is te zien op HBO Max. Op zondagen verschijnen er nieuwe afleveringen op de dienst. Mocht je twijfelen, dan kun je de eerste aflevering gratis kijken op YouTube.