De beste en mooiste Xbox trailers tijdens Microsoft en Bethesda showcase

Article
dinsdag, 15 juni 2021 om 11:00
20210614 xbox bethesda e3f1623701087
Microsoft en Bethesda hebben een dijk van een E3 2021 presentatie gegeven met een hele berg aan games. Maar liefst 31 games zijn er getoond waarvan er 27 meteen naar Xbox Game Pass komen. Dit zijn beste en mooiste trailers die getoond werden waarmee de games uit de doeken werden gedaan.
Microsoft en Bethesda hebben voor deze E3 flink uitgepakt. Maar liefst 31 games kwamen voorbij waaronder Halo Infinite, Forza Horizon 5, The Ascent en meer. Wij zetten in dit artikel de tofste E3 2021 trailers van Xbox en Bethesda op een rijtje. Het waren er veel en er is genoeg om van te smullen, maar dit is de absolute top 10 trailers uit de livestream!

10. Replaced

Eén van de tofste trailers die Xbox toonde komt van een brute indiegame die uit de stal van Sad Cat Studios komt rollen. De game neemt je mee naar de donkere straten van Phonix city, waar de toekomst er behoorlijk ellendig uitziet. Je kruipt in de huid van een kunstmatige intelligentie genaamd R.E.A.C.H. die tegen zijn wil in een menselijk lichaam gevangen zit. De trailer onthult dat je in dit lichaam dood en verderf zaait in een 2.5D setting en zo de geheimen van de dystopische stad ontdekt.
Replaced komt ergens in 2022 uit voor Xbox Series S en X en Xbox One en is vanaf dag één een Xbox Game Pass titel.

9. Sea of Thieves - A Pirate's Life trailer

Sea of THieves is al een tijdje in volle gang en tijdens de E3 2021 mocht de game niet ontbreken. Sterker nog, de game wordt binnenkort verrijkt met een flinke berg toffe content. Om precies te zijn krijgt Sea of Thieves bezoek van Jack Sparrow en alle bekenden daaromheen in A Pirate's Life. De komende downloadbare content zal avonturen uit de Pirates of the Carribean films met zich meebrengen en dat allemaal voor niks.
Vanaf 22 juni kun je genieten van deze toffe nieuwe content op Xbox One en Series X/S.

8. Microsoft Flight Simulator Series X gameplay

Microsoft Flight Simulator is een hele toffe manier om in een vliegtuig te klimmen en op pad te gaan. Op de Xbox One ziet de game er al goed uit, maar op de Series X en S wordt dat alleen nog maar intenser. De game oogt zó realistisch dat je je bijna een piloot waant. Dat bewijst de Microsoft Flight Simulator Series X gameplay trailer wel. Als je dan al hyped was van de beelden, dan heeft Xbox nog twee verrassingen voor je: de game komt namelijk gratis naar Xbox Game Pass leden op de dag van release én er is een heel tof contentpakket onderweg dat je in een straaljager uit Top Gun Maverick zet.

7. Halo Infinite multiplayer trailer

De E3 2021 zou niet compleet zijn als Xbox niet met beelden van Halo Infinite zou komen. De game is flink onder handen genomen. Dat blijkt wel uit de nieuwe beelden. Met een korte cinematic kregen we te zien hoever het team al met de game is en dat alles er een stuk gelikter uit zal gaan zien. Daarna was het tijd voor bruut geweld in de multiplayer trailer. De onthulling dat de multiplayer helemaal gratis wordt was niet nieuw, maar desondanks wel heel tof!

6. Redfall wereldpremiére

Samen knokken tegen een enorme dreiging. Dat is wat Redfall ons straks gaat bieden. De dreiging komt voorbij in de vorm van vampiers die je het vuur aan de schenen leggen en een hapje uit je nemen voor je het weet. Gelukkig heb je een enorm arsenaal aan wapens en vaardigheden tot je beschikking en kun je op je teamgenoten rekenen. Arkane Studios had jammer genoeg geen gameplay, maar de wereldpremiére loog er niet om!

5. The Outer Worlds 2 premiére

The Outer Worlds 2 liet ook van zich horen tijdens de E3 2021. De game belooft weer ontzettend veel chaos en ellende met zich mee te brengen. Althans, als je alleen naar de beelden kijkt. Als je naar het commentaar luistert, weet je dat daar niks van klopt. De ontwikkelaar laat je alleen weten dat er iets onderweg is in de vorm van een opvolger, maar wat dat nou is kan nog niet getoond worden. Dan maar me een flinke bak CGI. We like it!

4. Battlefield 2042 gameplay trailer

Toen Battlefield 2042 uit de doeken gedaan werd, maakte EA meteen duidelijk dat de game snel meer van zich zou laten zien. Die belofte is ingelost want ongeveer een weekje na de onthulling kregen we tijdens de Xbox en Bethesda kregen we de eerste gameplay te zien.
De game belooft oogstrelende chaos te tonen waarbij de kogels je letterlijk om de oren vliegen! Check snel de trailer hierboven, want die liegt er niet om.

3. Starfield teaser trailer

We wachten er allemaal met smart op: de dag dat Starfield eindelijk uitkomt. De game kreeg tijdens de Xbox en Bethesda showcase tijdens E3 2021 een nieuwe trailer in de vorm van een teaser. De teaser onthulde in ruim 2 minuten niet heel veel van de game, maar wist wel de releasedatum weg te geven. Natuurlijk waren de beelden om van te smullen, maar de datum van 11 november 2022 in je agenda zetten was toch echt wel het toppunt. Dan komt de game namelijk uit en mogen we de ruimte in met Starfield!

2. A Plague Tale Requiem wereldpremiére

Hoog in de boom van deze top 10 beste Xbox en Bethesda trailers vinden er A Plague Tale Requiem. De wereldpremière van deze game was toch wel bijzonder. Hoe gelikt deze game eruit ziet doet je alleen maar smachten naar de release. Het gaat om het vervolg op A Plage Tale: Innocence, een game die succesvol een verhaal vertelde over de Zwarte Dood. Hoofdrolspelers Hugo en Amicia keren weer terug.

1. Forza Horizon 5 gameplay demo

De absolute knaller van de Xbox en Bethesda showcase was toch wel de onthulling van Forza Horizon 5. De game werd niet alleen uit de doeken gedaan, maar kreeg meteen een flinke gameplay demo om je vingers bij af te likken. Een enorme open wereld belooft aan je voeten te liggen vol uitgestrekte wegen om lekker rubber op te verbranden in de vele bolides die de game rijk wordt. De game wordt natuurlijk vanaf dag één een Xbox Game Pass titel.

Veel meer toffe E3 2021 onthullingen getoond de afgelopen dagen

Naast deze toffe Xbox en Bethesda trailers hebben we een hele berg aan E3 2021 nieuws. Dit is allemaal te vinden op onze speciale E3 2021 pagina. Onder andere de games die je nu kunt pre orderen hebben we voor je op een rijtje gezet, naast de beste Ubisoft Forward en Square Enix aankondigingen.