Check onze Assassin's Creed Valhalla hub voor unieke tips en tricks!

News
donderdag, 06 mei 2021 om 13:00
assassins creed valhalla artworkf1619781989
Al een paar maanden genieten fans van Assassin’s Creed Valhalla, dankzij het toffe verhaal en de verslavende gameplay. Ben jij op zoek naar nog meer tips, tricks en andere toffe inzichten in de game en alles wat er binnenkort uitkomt voor Asssassin's Creed Valhalla? Dan hebben we goed nieuws, want XGN lanceert vandaag in samenwerking met Ubisoft een exclusieve Assassin’s Creed Valhalla hub!
We gaven Valhalla een 8.6 en zijn nog lang niet uitgespeeld. Binnenkort komt de DLC uit Wrats of the Druids uit en daarom gaan we de komende maanden helemaal los om jouw Eivor de ultieme viking te maken. Ben je nieuw of al lange tijd fan van de reeks over sluipmoordenaars? Houd onze hub in de gaten!
Assassin's Creed Valhalla brengt meer dan ooit te voren een post-launch line-up met zich mee die fans van de reeks nog maandenlang zoet houden. Zo worden maandelijks nieuwe updates uitgebracht die nieuwe features en skills introduceren, zoals River Raids en Jomsvikings. Als klap op de vuurpijl brengt Ubisoft volgende week de eerste, grote uitbreiding voor Valhalla genaamd Wrath of the Druids.
Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijker alles over Assassin's Creed Valhalla kunt vinden, lanceert XGN de enige Assassin’s Creed Valhalla hub van Nederland, waarbij alles over de game in één handig overzicht wordt geplaatst. Wil je dus niks missen over Assassin’s Creed Valhalla, breng dan geregeld een bezoekje aan de hub!
assassins creed valhalla stonehengef1619782161

Niet alleen Assassin’s Creed Valhalla nieuws

De speciale pagina is dus perfect om op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent Assassin’s Creed Valhalla, maar daar blijft het niet bij. Op de hub zullen we namelijk ook artikelen en guides plaatsen over de game en uiteraard ook unieke inzichten over aankomende Wrath of the Druids DLC. Na de DLC volgende week komt er namelijk ook nog een tweede uitbreiding waar fans van Vikings helemaal wild van zullen worden: The Siege of Paris.
Inderdaad, Eivor zal afreizen naar Frankrijk om daar de parel van Europa te belegeren. Daarnaast verwachten we ook nog meer content-updates in de loop na die tweede DLC, zoals variaties op het Ostara Festival die aan de game worden toegevoegd. Spelers van Assassin’s Creed Valhalla hebben in 2021 dus nog genoeg om naar uit te kijken, waarvan je natuurlijk niks wil missen.

Nog meer Assassin's Creed Valhalla!

Bezoek onze hub dan ook regelmatig om van het laatste nieuws op de hoogte te blijven. Daarnaast gaan we ook maandelijks Assassin's Creed Valhalla streamen, waarbij we uiteraard losgaan rondom de releasedatum van Wrath of the Druids. Op woensdag 12 mei om 16.00 uur, een dag voor de releasedatum van de DLC, gaan we namelijk alvast los met de game. De eerste twee uur van de DLC spelen we dan alvast samen met jullie!
Tijdens de livestreams laten we je de tofste en nieuwste features van de game en haar DLC zien. De streams zijn gewoon op onze homepage te vinden als we live gaan, maar je kunt natuurlijk ook alvast ons Twitchkanaal volgen voor alle updates. Natuurlijk zullen we ook geregeld een leuke prijs weggeven.
Laat ons tevens weten wat je van de hub vindt en wat voor artikelen je wil zien rondom de game. Wil je een uitgebreide gids of toch liever een overzicht van de tofste locaties; alles kan!