WhatsApp werkt aan functie om spraakopnames te pauzeren

News
dinsdag, 12 oktober 2021 om 13:30
whatsappf1631522124
WhatsApp werkt aan een functie voor Android en iOS om spraakopnames te pauzeren tijdens het opnemen. Dit is erg handig voor als je even een pauze moet nemen voor je opname, nu moet je je verhaal namelijk in een keer vertellen. Het is nog onbekend wanneer de functie uitkomt.
Volgens WABetainfo is WhatsApp bezig met de ontwikkeling van de functie. De optie is er nog niet voor de bèta-versie, maar de blog heeft wel een preview van hoe het eruit zal zien. De functie voor de spraakopnames zal beschikbaar zijn voor Android en iOS. De functie komt in een toekomstige update van WhatsApp, maar de datum weten we nog niet.
WABetainfo toont in een video hoe je opnames kan starten en stoppen in WhatsApp. Naast het starten en stoppen kan je ook je spraakbericht terugluisteren, wat nu nog niet kan. Als je nu een spraakopname wil versturen, verstuurt hij gelijk en kan je hem pas terugluisteren als hij al is verstuurd.

Meer functies voor spraakberichten

Eerder dit jaar konden we spraakberichten van ander mensen al op verschillende snelheden afluisteren. Nu komt er ook een optie om spraakberichten te luisteren terwijl je de chat hebt verlaten. Dit is erg handig als je een lang spraakbericht binnenkrijgt en toch nog even moet reageren op iemand anders.
Weet je dat mensen liever niet naar spraakberichten luisteren? Als dat ook voor jou geldt, dan is er binnenkort ook een optie die je spraakberichten voor je uitschrijft. Deze functie is ook erg handig als je even geen zin hebt in typen!