Reageer en Win: Supervet Far Cry 6 diorama met Charging Station!

Article
dinsdag, 12 oktober 2021 om 14:00
img 7394 1f1633517957
De herfst is gearriveerd in Nederland, maar dat betekent ook dat we lekker het zonnetje op kunnen zoeken in Far Cry 6. De gloednieuwe shooter van Ubisoft is deze week namelijk gelanceerd en daarom geven we een supervet Far Cry 6 diorama weg met een Charging Station!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op vier exemplaren van de Trust GXT 922 Ybar gaming muis. Daarvoor moesten jullie minimaal drie keer reageren onder artikelen deze week.
De winnaars van de Trust GXT 922 Ybar gaming muis zijn geworden... Gster, Mitcchi, Anneliese1970 en Cor!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – Far Cry 6 diorama met Charging Station

Het najaarsgeweld is officieel losgebarsten met de release van Far Cry 6 deze week. Spelers kunnen nu eindelijk het fictieve en zonnige eiland Yara bezoeken, waar de dictator 'El Presidente' Antón Castillo (gespeeld door Giancarlo Esposito) met ijzeren vuist regeert. Castillo stoomt bovendien zijn zoon Diego klaar als zijn opvolger om de terreur voort te zetten. Dat betekent dat het tijd is voor een opstand en dus mag je in de schoenen stappen van Dani Rojas, een voormalig soldaat in het leger van Yara, die nu guerillastrijder is geworden.
Voor fans van Far Cry 6 hebben we een heel mooie prijs in de Reageer en Win deze week. In samenwerking met Ubisoft geven we namelijk een zeer exclusief Far Cry 6 diorama weg. Maar het is niet alleen een diorama, er zit ook een Charging Station in voor jouw controllers - of dat nu Xbox- of PlayStation 5-controllers zijn.
Op het diorama staan Antón Castillo trots achter zijn zoon Diego, die op een imposante stoel met een pistool aan het spelen is. Aan de binnenkant van de driedimensionale ruimte zie je allerlei voorwerpen die een positief beeld schetsen van Yara, zoals een toeristische poster, maar aan de buitenkant wordt het ware gezicht van het eiland en haar dictator goed duidelijk. Dit prachtige en symbolische decor is gemaakt door Rick Boer en er bestaan er maar twee van op de hele wereld!
Om kans te maken op deze supervette prijs moet je wel wel iets anders doen dan de gebruikelijke spelregels! Zet namelijk hieronder in de comments waarom jij deze prijs wil winnen en laat daarnaast een reactie achter onder onze Far Cry 6 review. Wil je nog meer kans maken op deze dikke prijs, check dan ook deze TikTok video!
img 7411 3f1633682714
img 7212 7f1633682741
img 7211 6f1633682772
img 7195 4f1633682799

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws

Laatste Reacties