Nieuwe trailer van de Call of Duty Vanguard story is uit

News
dinsdag, 12 oktober 2021 om 13:00
call of duty vanguardf1632233749
Op het YouTube kanaal van Call of Duty is een trailer verschenen van de story mode van Call of Duty Vanguard. In de trailer worden de hoofdpersonages geïntroduceerd en wordt er verteld wat het doel is van het nieuwe team.
Op 5 november komt Call of Duty: Vanguard uit. Nu is er een trailer naar buiten gekomen voor het verhaal van de game. In de trailer horen we Arthur Kingsley, de leider van de groep die geïntroduceerd wordt. Kingsley is ook een operator die je kan krijgen als je de game pre-ordered.
Kingsley benoemt een aantal teamleden waaronder een bomexpert en een Russische scherpschutter. Alle personages hebben gevochten in de Tweede Wereldoorlog en hebben een eigen verhaal. In de campagne komen we volgens Activision op verschillende plekken aan het westfront, oostfront en Noord-Afrika.
Het verhaal speelt zich niet alleen maar af tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar ook daarna. In de trailer zijn een hoop beelden te zien van gevechten.

Wat is het doel van het team?

Aan het begin van de trailer zegt Kingsley dat hoewel de oorlog voorbij is, het werk nog niet af is. Het team van Kingsley is namelijk opgesteld om een nieuwe vijand te stoppen. Na de val van Duitsland is er een nieuwe groep ontstaan die een vierde rijk willen maken. Het team van Arthur Kingsley moet dit tegenhouden.
Hieronder kan je de trailer zelf bekijken: