MyTEAM modus in NBA 2K23 laat je samenwerken met vrienden

News
donderdag, 25 augustus 2022 om 18:00
nba 2k23 michael jordan editief1659099365
NBA 2K23 komt binnen een paar weken al uit. Met een nieuwe game komen er ook weer nieuwe veranderingen en updates ten opzichte van de vorige jaren. Ook MyTEAM wordt anders dan normaal.
NBA 2K23 draait om samenwerken, dit hebben we ook al bij andere veranderingen van de game kunnen zien. Bij MyTeam wordt hier ook de focus opgelegd. Zo wordt er nu 'Triple Threat Online: Co-Op' geïntroduceerd. Triple Threat zat natuurlijk ook al in de voorgaande games. In deze gamemode speel je een potje van drie tegen drie met een team samengesteld uit echte NBA-spelers.
In NBA 2K23 krijgt de mode nu dus een co-op functie waarbij twee tot zes echte NBA 2K23 spelers in één potje samen kunnen spelen. Het is helemaal aan de spelers hoe de teams ingedeeld worden. Het wordt dus ook mogelijk om met zijn tweeën controle te nemen over één team en het tegen de computer op te nemen. Tripple Threat Online: Co-Op krijgt ook een een competitieve versie, waar je samen met vrienden het opneemt tegen andere spelers om exclusieve prijzen te winnen.
De andere grote gamemodus, Domination, krijgt ook wat veranderingen. Zo wordt er net als bij MyNBA de focus gelegd op de verschillende iconische tijdperiodes van de echte NBA. Het wordt dus mogelijk om tegen de meest iconische teams uit de NBA te spelen. Daarnaast heeft het verschil in score nu een invloed op hoeveel sterren je met een Domination wedstrijd behaalt, in NBA 2K22 lag dit volledig aan de moeilijkheidsgraad van de tegenstander.

MyTeam krijgt in NBA 2K23 nog meer features

Naast de grote veranderingen in de Triple Threat en Domination modi heeft MyTeam nog meer veranderingen ondergaan in NBA 2K23. Wanneer je MyTeam voor het eerst opstart, krijg je dit jaar weer de keuze uit drie nieuwe evolutie kaarten: Ja Morant, Jimmy Butler en Joel Embiid. Uiteindelijk is het mogelijk om alle drie de spelers te krijgen, wanneer je alle challenges voor de spelers behaald hebt en hun kaarten volledig zijn geëvolueerd.
Een andere grote verandering is dat de contracten volledig uit NBA 2K23 gehaald zijn. Spelers kunnen nu dus te allen tijde in het team spelen. Free Agens blijven nog wel bestaan en deze kunnen met 5 wedstrijden meespelen tot ze het team weer verlaten.
Rewards gaan in NBA 2K23 ook op een andere manier. Zo krijg je in MyTeam 'Prize Balls' die je kunt openbreken. Hierin zit dan een kleine verrassing die geheel willekeurig is. De huidige spelers uit de ’23 NBA: Series 1’ collectie zijn nu reward cards. Ze zijn dus nu te verkrijgen door de tokens in te wisselen op de tokenmarkt. Verder zijn rewards nu ook op geheel nieuwe manier te behalen. Spelers die niet gebruikt worden kunnen op een ‘Exhibition Mission’ gestuurd worden en komen dan terug met een verrassing.
NBA 2K23 brengt dus veel nieuws naar MyTeam. Na de release van de game brengt 2K elk seizoen nieuwe updates uit. Ook de Singleplayer Tripple Threat rewards ladder wordt elk seizoen vernieuwd.