Weer veel kritiek op Viaplay bij F1 GP van Monza

News
maandag, 12 september 2022 om 10:00
f1viaplayf1641918326
Sinds de zomerstop is het Max Verstappen overkomen dat hij geen eerste wordt. Genieten dus voor zijn fans, zou je zeggen. Maar veel F1-kijkers zijn nog altijd niet over Viaplay te spreken en dat bleek ook weer bij de GP van Monza.
Al sinds de start van de F1 van 2022 is er bijna wekelijks veel onvrede over streamingdienst Viaplay. De dienst is één van de enige aanbieders waar je alles Grands Prix kan zien, maar veel kijkers hebben het nodige op en aan te merken aan hoe dat verloopt. Met name de beeldkwaliteit en het commentaar zijn een heikel punt voor veel F1-fans.
Ook dit weekend in Monza was het weer raak. Vooral het commentaar (dat ook als Nederlands commentaar bij F1 TV Pro te horen is) viel deze week niet in de smaak. Er stonden dit weekend twee Nederlanders op de grid en de vele aandacht die dat kreeg leidde tot de nodige ergernis bij veel kijkers, die ook nog eens opmerkten dat er hier en daar een aparte opmerking over Nyck de Vries werd gemaakt.

Verstappen in goede positie na GP Monza

Bij de GP van Monza slaagde Max Verstappen er opnieuw in om goud te pakken. Hij heeft nu 335 punten in het kampioenschap en loopt daarmee 116 punten voor op de nummer twee. Charles Leclerc heeft namelijk ‘slechts’ 219 punten.
Dat betekent dat het goed mogelijk begint te worden dat het kampioenschap dit jaar ver vóór Abu Dhabi beslist is. Afhankelijk van hoe de GP van Singapore verloopt kan Verstappen namelijk al na die GP niet meer in te halen zijn op punten. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren merken we op 2 oktober, want eerst zijn er een paar weken rust in de F1.