Warner Bros. wil meer Harry Potter series maken

News
vrijdag, 17 december 2021 om 11:30
harry potter en de half bloed prinsf1639664839
De CEO van Warner Bros. heeft onthuld dat de studio graag meer series willen maken over de wereld van Harry Potter. De studio heeft eerder al gewerkt aan de originele films van de geliefde franchise.
Ann Sarnoff, CEO van Warner Bros. heeft onthuld dat de studio ‘het geweldig zal vinden’ om de wereld van Harry Potter verder wil verkennen. Dit heeft zij bekendgemaakt op een conferentie georganiseerd door Bloomberg.
Warner Bros. heeft eerder al acht Harry Potter-films geproduceerd, en is nu bezig met de prequelfilms genaamd Fantastic Beasts. Deze films spelen zich af voor de gebeurtenissen uit Harry Potter. In april 2022 komt het derde deel uit van Fantastic Beasts, genaamd Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Toekomstige Harry Potter projecten?

Verder wil Chris Columbus, regisseur van Harry Potter graag het toneelstuk van Harry Potter and the Cursed Child verfilmen met de originele cast. Daarnaast zijn er ook geruchten dat er een Harry Potter-series in de maak bij HBO Max. Zo zal er mogelijk een serie komen over Sneep.

Binnenkort kunnen we in ieder geval de originele cast van Harry Potter verwachten in de reünie van HBO. De reünie vindt plaatst op 1 januari 2022 en bevat castmembers waaronder Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint.

Populair Nieuws