Emma Watson en Rupert Grint overwogen te stoppen met Harry Potter

News
donderdag, 30 december 2021 om 10:30
harry potterf1641210769
Emma Watson en Rupert Grint stopten bijna met de Harry Potter-franchise. De acteurs hadden namelijk veel last van het feit dat ze kindsterren waren.
Emma Watson, die Hermione Granger speelt in de Harry Potter-franchise, heeft overwogen te stoppen met haar rol in Harry Potter. Ook Rupert Grint, die we kennen in de franchise als Ron Weasley, heeft hier over nagedacht. De twee worstelden met het feit dat ze kindsterren waren.
Dit hebben de twee gedeeld tijdens de Harry Potter-reüniespecial. David Yates, regisseur van Order of the Phoenix vertelt tijdens de special dat Watson wilde stoppen. Watson erkent de situatie en vertelt dat ze op specifieke momenten in haar leven zich eenzaam voelde. Ook Grint herkende dit gevoel van Watson.
Ondanks de twijfels van Watson realiseerde ze zich dat stoppen met de franchise een vergissing zou zijn geweest. Ze vertelde dart de fans wilde dat ze zou slagen, en dat iedereen op de set elkaar steunde.

Harry Potter-castleden keren terug voor reünie

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts is ter ere van het twintig-jarige bestaan van de reeks uitgebracht. Op 1 januari zal de reünie worden uitgezonden op HBO Max, en zal later in 2022 te zien zijn in Nederland. In de reünie zitten, naast het bekende trio, onder andere Evanna Lynch (Luna Lovegood), Tom Felton (Draco Malfoy), Matthew Lewis (Neville Longbottom) en Bonnie Wright (Ginny Weasley).

Populair Nieuws