‘Warner Bros. heeft enorme spijt van Zack Snyder’s Justice League’

News
woensdag, 31 augustus 2022 om 10:00
zack snyders justice leaguef1701941331
Warner Bros. probeert al jaren om met DC de strijd aan te gaan met het MCU. Dat wil niet echt lukken en het bedrijf loopt tegen veel problemen aan. Zo zit Zack Snyder’s Justice League Warner Bros. enorm dwars.
Er zijn veel huidige problemen met het DCEU, zo is te zien aan het annuleren van Batgirl en twijfels over wat er met The Flash moet gebeuren. Toch zit Warner Bros. Discovery ook met een probleem dat nu al vijf jaar oud is. De ontvangst van Justice League heeft namelijk nog steeds grote gevolgen.
De versie van Justice League die in 2017 verscheen werd vrij beroerd ontvangen. Maar veel fans geloofden dat er een betere film was geweest als regisseur Zack Snyder, die het project door privé-omstandigheden moest verlaten, de film af had kunnen maken. Er ontstond een campagne om Warner Bros. te overtuigen de zogenaamde ‘Snyder Cut’ uit te brengen, iets waar de studio uiteindelijk gehoor aan gaf met Zack Snyder’s Justice League (2021).

Waarom heeft Warner Bros. spijt van Zack Snyder’s Justice League?

Maar volgens Variety heeft Warner Bros. daar enorme spijt van. Het bestaan van Zack Snyder’s Justice League heeft de Snyder-fans niet tevreden gesteld, maar heeft juist geleid tot een nieuwe campagne om Snyder weer de leiding te geven over het DCEU. Dat gaat niet gebeuren, maar de fans blijven luidruchtig.
Dat zorgt voor negatieve publiciteit en het is niet makkelijk om die te overstemmen. Hoewel er genoeg populaire DC films zijn, wil het nog altijd niet lukken om het DCEU net zo populair te maken als het MCU. Ontevreden Snyder-fans kunnen grotendeels tevreden kijkers daarom makkelijk overstemmen.

Populair Nieuws