Grote cameo in WandaVision op komst

News
donderdag, 04 februari 2021 om 9:30
wanda visionf1609776398
Hoewel WandaVision nog niet eens halverwege haar seizoen zit en goed wordt ontvangen, blikken de castleden alvast vooruit op wat er nog komen gaat. Volgens Elizabeth Olsen, de actrice die Wanda Maximoff speelt, staat er nog een grote cameo op de planning die nog niet gelekt is. Het zou een cameo van een soortgelijk kaliber worden als de speciale cameo die het tweede seizoen van The Mandalorian afsloot.
Tegenover TVLine vertelt Olsen dat er nog een grote cameo op de planning staat voor dit seizoen van WandaVision. De cameo zou, in tegenstelling tot de terugkeer van Jimmy Woo en Kat Dennings, niet gelekt zijn. Daardoor zou de cameo meer op het niveau zijn van een bepaald personage dat als grote verrassing verscheen in The Mandalorian seizoen 2.
In het gesprek antwoordt Olsen overtuigend met een ja wanneer haar gevraagd wordt naar een casting die nog niet onthuld is waar fans nog naar uit kunnen kijken. Olsen: “Ik ben erg enthousiast" voor kijkers die erachter gaan komen wat (of wie) er nog volgt. Ook Jac Schaeffer, maker van WandaVision deed een duit in het zakje.

"Er zijn nog zoveel verrassingen in de resterende vijf afleveringen. Ik moedig fans aan om zich schrap te zetten, want er komt nog enorm veel aan." - Jac Schaeffer

wandavision 1f1613380110

WandaVision exclusief op Disney+

WandaVision is de eerste serie in het Marvel Cinematic Universe die exclusief op Disney+ te zien is. De serie volgt Scarlett Witch en Vision die een gezin stichten in een buitenwijk, maar al snel blijkt dat er iets duisters aan de hand is. WandaVision speelt zich direct af na Avengers Endgame, wat al veel vragen oproept bij fans, want in het MCU zou de Vision dood moeten zijn na zijn aanvaring met Thanos in Avengers Infinity War.
De serie is negen afleveringen in totaal, waarvan de eerste vier nu op de streamingdienst te vinden zijn. De resterende vijf worden wekelijks uitgezonden, waardoor de serie in maart moet gaan eindigen. Kort daarna staat direct de volgende serie van het MCU, The Falcon and the Winter Soldier, op de planning.

Populair Nieuws