‘Dit is wanneer de PC-release van Uncharted is’

News
dinsdag, 26 april 2022 om 14:30
uncharted 4f1637916858
Eerder dit jaar verscheen Uncharted: Legacy of Thieves Collection voor de PS5. Deze remaster van Uncharted 4 en Uncharted: The Lost Legacy zou ook naar PC komen, al was nog niet duidelijk wanneer. Nu is de dag van de PC-release mogelijk gelekt.
In een blogpost van Epic Games over de grootste aankomende PC releases van dit jaar was Uncharted: Legacy of Thieves Collection opgenomen. Hoewel er voor deze release nog geen datum was aangekondigd, stond die opvallend genoeg wel vermeld op de blog. De game zou uitkomen op 20 juni.
Wel moet gezegd worden dat deze text inmiddels is verwijderd. De game staat nog steeds in de lijst, maar de datum is vervangen door een nietszeggend ‘coming soon’. Eurogamer wist een screenshot te maken van de blog voordat de datum werd veranderd.
Het is natuurlijk mogen dat de datum niet meer is geweest dan een vergissing. Wel is het opvallend dat de datum niet op een aankooppagina stond, maar in een door een mens geschreven tekst. De kans is dus zeker aanwezig dat hier onbedoeld de echte releasedatum is onthuld.
unchartedlegacy14f1642936500

Komen er nieuwe Uncharted-games?

Het zou zomaar kunnen dat de Legacy of Theives Collection niet het enige is waar Uncharted-fans naar uit kunnen kijken. Een recruiter van Naughty Dog liet onlangs weten teams te gaan samenstellen die aan Uncharted gaan werken. Los daarvan maakt voormalig Uncharted-ontwikkelaar Amy Hennig een Star Wars-game.