Scoor nu heel veel korting op grote Ubisoft games!

News
dinsdag, 26 april 2022 om 14:00
far cry 6 headerf1635340846
Ubisoft brengt bijna elk jaar een flink aantal grote titels uit in bekende franchises als Assassin’s Creed en Far Cry. Wil je profiteren van veel korting op games van de Franse ontwikkelaar en uitgever, dan kan je nu je slag slaan!
Naast de grote drie van de game-industrie - Sony, Microsoft en Nintendo - zijn er nog een aantal ontwikkelaars en uitgevers die een belangrijke stempel drukken op de wereld van games. Ubisoft is daar ongetwijfeld één van, met een heel scala aan grote franchises die het zelf vanaf de grond heeft opgebouwd. Denk bijvoorbeeld aan reeksen als Assassin’s Creed, Far Cry, Watch Dogs en Tom Clancy’s Rainbow Six.

Grote uitverkoop van Ubisoft games

Om jaarlijks alle games van Ubisoft in huis te halen, ben je alleen wel veel geld kwijt. De Franse ontwikkelaars en uitgever komt elk jaar namelijk met een flink aantal titels en dat kan dus een flinke aanslag zijn op je bankrekening. Gelukkig is Amazon nu begonnen met een grote sale op Ubisoft games, waarbij je kan profiteren van heel veel korting! Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet.
Naast deze games zijn er nog meer titels waar je nu met korting van kan profiteren bij Amazon. Check hier het volledige overzicht van de Ubisoft sale! Bij bol.com kan je nu ondertussen nog genieten van een Koningsdag sale en ook MediaMarkt pakt weer uit met de Red Deals.