Wanneer kun je de Call of Duty Modern Warfare 2 campaign spelen?

News
donderdag, 20 oktober 2022 om 11:00
call of duty modern warfare 2 ghost headerf1655288979
Het duurt niet lang meer voordat Call of Duty Modern Warfare 2 in de winkel ligt. Voor veel fans is de release het moment dat ze aan de slag kunnen met de game. Maar de campaign is ook eerder te spelen, maar wanneer precies?
Het is al een tijdje bekend dat mensen die een pre-order hebben voor Call of Duty Modern Warfare 2 early access krijgen voor de campaign. Deze is vanaf 20 oktober te spelen, maar vanaf wanneer precies? Activision Blizzard geeft nu duidelijkheid.
Via de officiële Call of Duty blog zijn de nodige relevante tijden gegeven voor Modern Warfare 2. Daaruit blijkt dat de early access voor de campaign live gaat vanaf 19.00 uur op 20 oktober. Je hoeft dus niet je hele school- of werkdag op je hoede te zijn voor spoilers.
Uiteraard wil je niet als het dan eindelijk tijd is om de campaign te spelen eerst nog een download moeten doen. De pre-load voor de campaign is daarom al eerder. Vanavond om 19.00 kun je download alvast starten, zodat alles morgen klaar staat.

Wanneer is de pre-load voor de rest van Modern Warfare 2?

Uiteraard is het handig om ook de rest van de game te pre-loaden. Dat kan ook al snel. Op Xbox kan het vanavond om dezelfde tijd als de pre-load voor de campaign. Op PlayStation moet je iet s langer wachten, namelijk tot 13.00 op 20 oktober. PC spelers kunnen pas pre-loaden vanaf 26 oktober, om 19.00 uur.