PSN Store sale biedt angstaanjagende korting!

News
donderdag, 20 oktober 2022 om 11:30
playstation storef1608624009
Het duurt niet lang meer voor het Halloween is. Wie daarvoor graag een enge game in huis wil hebben moet misschien even een kijkje nemen in de PSN Store. Daar kun je namelijk allerlei mooie deals vinden speciaal voor Halloween.
Er is misschien geen betere manier om flink te griezelen dan met een game. Een horror-film of een eng boek kunnen je in spanning houden, maar het zelf beleven in een game is andere koek. Met Halloween op komst kun je te kust en te keur games uitzoeken in de PlayStation Store.

Halloween sale bij PlayStation

Voor PS4 en PS5 zijn er namelijk veel horror-games en andere enge titels met korting te scoren. In de PSN Store is een Halloween sale gaande en wij hebben alvast wat mooie deals uitgezocht.
Mocht dit het niet zijn voor je, dan kun je altijd nog kijken hoe de hele sale eruit ziet. Er zijn namelijk nog veel meer games afgeprijsd in deze sale. In totaal zijn het er zelf meer dan 450.
Mocht je niet zo van de horror zijn, dan kun je ook nog andere games scoren met de stapelkorting van bol.com. Ook als je momenteel helemaal geen games zoekt zijn er mooie deals te vinden. Je kunt bijvoorbeeld veel voordeel pakken met de Mega Deals van MediaMarkt.