Warzone update brengt Die Hard naar Verdansk

  Op donderdag 20 mei komt er een gloednieuw event naar Call of Duty: Warzone. Het jaren 80 Action Heroes event gaat dan live en brengt een aantal nieuwe places of interests naar Verdansk. Naast Rambo komt nu ook John McClane van Die Hard naar Warzone.

  Nadat de nuke is afgegaan op Verdansk en heel het gebied weer is teruggedraaid naar de jaren ’80, omarmt Activision deze stijl helemaal. De Verdansk map kreeg namelijk al een reskin naar het jaar 1984. Ieder gebouw keerde terug in de tijd en zag er daardoor anders uit. De populaire Warzone map heeft daardoor een volledig nieuw vliegveld. Deze was in de eerdere map nog vernietigd. Verdansk heeft een nieuwe luchtverkeerstoren, stadion, radarschotel en een vliegtuigenfabriek.

  Die Hard naar Warzone

  Om het nieuwe seizoen te vieren komt daar deze week een Die Hard-update bij. De update transformeert Broadcast Tower in Downtown Verdansk om tot het Nakatomi Plaza uit Die Hard. John McClane, het hoofdpersonage uit de jaren ’80 film, krijgt ook een rol in de Warzone update. Naast de nieuwe locatie krijgen spelers ook nieuwe missies en beloningen in Battle Royale en Plunder. Zo kunnen spelers een C4 bij Tower Roof onschadelijk maken, wapenhandelaren stoppen bij Nakatomi Plaza en in het gebouw een kluis openbreken.

  Naast Die Hard ook Rambo naar Warzone

  Eerder deze week bracht Call of Duty al een teaser naar buiten voor Warzone. In de teaser was een Rambo skin te zien. Het bloedstollende personage van Sylvester Stallone was te zien in de iconische outfit en met een brandende pijl en boog. Als laatste brengt de nieuwe update een CIA Outpost naar Verdansk. De hangaars in het noordwesten van de map worden omgetoverd tot de CIA Outpost uit de Rambo First Blood Part II film. De Outpost zal dienen als onderdak voor achten die de losgeslagen Rambo moeten opsporen.

  De maker van Call of Duty: Warzone probeert overigens ook de plaag van cheaters steeds steviger aan te pakken. Raven Software is lekker bezig met het opsporen van alle cheaters en hackers en heeft dan ook inmiddels al een half miljoen spelers verbannen van de populaire battle royale game.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.