Heeft Wanda wel de controle in WandaVision?

News
dinsdag, 09 februari 2021 om 16:30
wandavisionargumentf1701078208
De Disney+ hitserie - Wandavision is tot nu toe een heel unieke serie. Het verhaal en de wending komen langzamerhand boven water, maar het is nog steeds een mysterie. Wat we tot nu toe zeker weten, is dat Wanda de stad Westview volledig ondere controle heeft. Maar is dat wel echt zo?
Let op: dit artikel bevat spoiler over WandaVision!
In de voorgaande afleveringen zijn al wel vaker gekke dingen gebeurd. Hoewel in veel gevallen we duidelijk kunnen zien dat Wanda het allemaal aanpast en omtovert naar hoe ze wil hebben. Zo hebben we al gezien dat kleding zich per direct aanpast naar de juiste tijd en stijl van het jaar waar ze in zitten. In aflevering 3 word de hazard suit ineens een imkers pak. En in aflevering 5 zien we dat het Kevlar vest van Monica Rambeau totaal omgetoverd is naar een jaren '70 broek, maar nog steeds kogelwerend is. De afleveringen lijken alleen steeds meer bloot te willen leggen aan het feit dat er mogelijk meer speelt dan alleen Wanda en haar gemanipuleerde stad.
wandavision quicksilverf1622467356

Quicksilver is terug

Het vreemdste tot nu toe gebeurt aan het einde van de laatste aflevering. Vision is er langzaam achter gekomen dat Wanda de hele stad onder haar duim heeft en komt erachter dat ze dat niet bij hem kan doen. Terwijl Wanda net aangeeft dat ze niet alles onder controle heeft en de schade van haar acties langzaam inziet, wordt er aangebeld. Het is niemand anders dan haar overleden broer, Pietro. Dit keer niet gespeeld door Aaron Taylor-Johnson, maar door de X-men acteur van Quicksilver, Evan Peters.

Het kan natuurlijk heel logisch zijn dat haar 'broer' ge-recast is voor Wanda haar eigen televisie serie. Maar waarom zou ze dat doen? Zeker als we kijken naar de reactie van Wanda wanneer ze haar 'broer' voor het eerst weer ziet, lijkt het alsof ze er inderdaad geen benul van had. Het lijkt alsof het persoon dat werkelijk in controle is, opmerkt dat Wanda niet meer mee acteert en Vision het hele verhaal wilde gaan uitleggen. Dat kon natuurlijk niet gebeuren, het zou de 'sitcom' plat leggen dus besloot de werkelijke 'regisseur' dan maar haar broer terug te brengen? Dat blijft voor nu nog een grote vraag.

Wie er nu werkelijk in controle is hebben we nog geen idee over, hopelijk krijgen we dat snel te zien.

Populair Nieuws

Laatste Reacties