WandaVision moet in aflevering 4 op stoom komen

News
woensdag, 27 januari 2021 om 10:00
wandavision 1f1613380110
Tot nu toe snappen we allemaal nog maar weinig van WandaVision. Het seizoen is nu drie afleveringen bezig en wat er precies aan de hand is is nog behoorlijk onduidelijk. Elizabeth Olsen, de actrice die Wanda speelt, geeft in een interview met Digital Spy aan dat er in aflevering 4 wat meer duidelijkheid zal komen.
De eerste drie afleveringen van WandaVision lieten ons behoorlijk verward achter, maar er kwamen al steeds meer momentjes van duidelijkheid. Aan het einde van de derde aflevering gebeurde wel iets heel geks, wat al het idee gaf dat er in de volgende aflevering iets groots ging gebeuren. Elizabeth Olsen bevestigde in het interview dat er in aflevering vier een verandering gaat plaatsvinden die de serie wat duidelijker zal gaan maken voor veel mensen.

Portaal ging open

Aan het einde van aflevering drie opent er een portaal naar een andere wereld als het ware. Wat dit precies betekent weten we nog steeds niet zeker, maar het begint er toch behoorlijk op te lijken dat Wanda zelf meer te maken heeft met deze maffe wereld dan dat we van tevoren dachten. Zij lijkt te bepalen wat er allemaal gebeurt in de wereld, of dit nou bewust of onbewust is.

Is Wanda de oorzaak?

Het zou goed kunnen dat Wanda de grote reden is achter het ontstaan van de ontzettend gekke wereld waarin zij en Vision leven. Misschien werd Wanda na de dood van Vision wel zo verdrietig dat ze met haar krachten een nieuw universum gemaakt heeft waarin Vision wel nog in leven is. Waarschijnlijk zullen we in de vierde aflevering vier gaan zien in hoeverre deze theorie klopt.
Wat vinden jullie tot nu toe van WandaVision? En wat denken jullie dat er in de vierde aflevering gaat gebeuren? Laat het ons weten!

Populair Nieuws