WandaVision moet nog echt losbarsten

News
donderdag, 11 februari 2021 om 12:30
wandavisionf1609776448
Eerder deze week hebben we al besproken wat de mogelijke richting wordt naar een plot twist in het verhaal. Hoewel we nog steeds niets zeker weten over welke kant het op zal gaan, het is nu wel bekend wanneer de serie écht op gang komt.
Waarschuwing: Mogelijke spoilers WandaVision aflevering 5!

Disney blijft ons verbazen met haar series en films, WandaVision is daar één van. WandaVision is tot nu toe een heel vage serie met meer vragen dan antwoorden, maar daar komt al snel verandering in! In een fragment van een Interview met Paul Bettany (Vision), krijgen we te horen dat vanaf aflevering 7 de serie pas écht op stoom gaat komen. Aflevering 5 liet velen al met vragen achter en geeft een tal aan opties wat er allemaal kan gaan gebeuren. Nu we dus met zekerheid horen dat de serie eindelijk wat duidelijkheid gaat krijgen vanaf aflevering 7, kunnen we niet wachten om te zien wat er gaat gebeuren.

Nog even wachten

Voordat we de erachter kunnen komen wat er allemaal precies speelt in Westview zullen we nog even geduld moeten hebben, we hebben tenslotte pas net aflevering 5 achter de rug. In de volgende aflevering zouden we moeten zien wat de gevolgen zijn van de terugkeer van Pietro. Hoe dit allemaal gaat verlopen is nog niet duidelijk net zoals dat we niet weten of dit nou een leuke cameo is of een hint naar een crossover met X-men is. Op 12 februari 2021 zou aflevering 6 ons wat meer inzicht moeten geven op de mogelijke vervolging van het, tot nu toe, vreemde verhaal.