Chernobyl TV-serie niet snel op Netflix maar zo kun je het zien!

  Sinds de release van Chernobyl in mei 2019 wordt de miniserie overladen met positieve kritieken en prijzen. Het is een prachtig en gruwelijk verhaal om te volgen, maar helaas kunnen veel Nederlanders de serie niet kijken. Een release op Netflix zal er namelijk niet snel aankomen.

  Ziggo Movies & Series XL

  Iedereen heeft wel gehoord van Chernobyl en de ramp die zich daar heeft voltrokken, maar wat er precies is gebeurd is voor veel mensen onduidelijk. De miniserie probeert daar duidelijkheid in te brengen, door een kijkje te geven in het leven van een aantal belangrijke figuren rondom de ramp. Het verhaal wordt bovendien op fenomenale wijze in beeld gebracht en verteld door een ijzersterke cast. Een waar meesterwerkje van zes afleveringen.

  Heb je de serie nog niet gezien en wacht je geduldig totdat Chernobyl op Netflix verschijnt? Dan zul je helaas nog lang moeten wachten. De serie is namelijk ontwikkeld door het Britse Sky Atlantic en de Amerikaanse zender HBO. Laatstgenoemde zendt haar series en films in Nederland uit via Ziggo Go. Soms verschijnt er wel eens een show van de zender op Netflix, maar in dat geval gaat het vaak om oudere producties.

  Een gloednieuwe miniserie als Chernobyl zal dus helaas niet snel gaan verschijnen op Netflix. Wil je de steengoede serie toch kijken, dan zal je een vriend, familielid of buurman met Ziggo Go lief moeten aankijken.

  Chernobyl kijken op Ziggo

  Let er wel op als je dit wil, je extra moet betalen. Niet iedereen met een Ziggo-abonnement kan namelijk series kijken. Overigens is het wel zo dat wanneer je extra geld betaalt om series te kijken, je ook andere series kunt kijken. Denk aan His Dark Materials, waar we eerder al over schreven. Een andere aanrader is American Ripper in London of Watchmen, het vervolg op de populaire graphic novel van Alan Moore. Alle series van HBO zullen daarnaast gegarandeerd op Ziggo Go verschijnen.

  Overigens vond onze Rox Chernobyl de beste TV-serie van vorig jaar en gaf het een 9.5 in de Chernobyl recensie. Een andere optie om de serie te kijken is door hem gewoon te kopen. Voor 24.99 euro is die te koop bij onder andere bol.com.

  Dit artikel is op 17 juli 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.