Zien we deze exclusieve PS5 games al in 2021?

News
woensdag, 29 januari 2020 om 9:26
26000601278 55ab2b5492 bf1621934652
Verschillende bronnen geven aan dat we in 2021 sequels kunnen verwachten van God of War, Spider-Man en Horizon Zero Dawn. Het zou de PS5 aan een extreem sterke line-up helpen in haar eerste jaar.
Er wordt veel geteased vanuit Santa Monica Studios over de volgende God of War game. Een van de animators tweette dat ze 'blij was om weer terug in het pak te zitten'. Nou zegt dat op zichzelf niet heel veel, maar in november plaatste Cory Barlog, de Creative Director van Santa Monica Studios, al een vrij cryptische tweet over een nieuwe game. De tweet kon alleen ook over een andere game gaan die in ontwikkeling is bij de studio. Dat er uiteindelijk een nieuwe God of War aan zal komen mag geen verrassing zijn. De vorige game eindigde namelijk op een flinke cliffhanger.
Naast God of War lijkt ook Spider-Man een nieuwe game te krijgen. Het nieuws daarover komt uit de hoek van de bekende gamingjournalist Imran Khan. Hij meldt dat een release aanstaande is voor kerst 2021. Daarnaast werd door Bryan Intihar, de grote baas bij Insomniac, al Venom en een symbiote suit geteased. Op Reddit waren er daarnaast nog details gelekt over het nieuwe verhaal en de schurken. Spider-Man 2 lijkt nog groter te worden dan het eerste deel als de geruchten kloppen.
horizon zero dawnf1590315593

Ook weer een nieuwe game van Guerilla?

De geruchten over een sequel op Horizon: Zero Dawn begonnen al begin 2019 toen voice actor Janina Gavinkar tweette dat de sequel nog beter zou worden dan het eerste deel. Eind 2019 heeft Guerilla Games ook nog enkele vacatures online gezet. Programmeurs moeten met 'de wereld van Horizon' aan de slag, werd concreet vermeld in de taakomschrijving. We zien de game met veel plezier aan de horizon tegemoet.
Met de aankomende onthulling van de PlayStation 5 op komst lijkt het erop dat ze deze games in de line-up gaan presenteren. De drie exclusieve titels staan namelijk zeker te boek als system sellers. We gaan het hopelijk binnenkort allemaal zien!

Populair Nieuws