Spelers krijgen deze week een bedankje van Rockstar in Red Dead Online

  Rockstar ziet steeds meer nieuwe spelers verschijnen in de wereld van Red Dead Online en daarvoor wil de ontwikkelaar de playerbase bedanken. Oude en nieuwe spelers krijgen daarom deze week een aantal mooie cadeaus.

  Om het avontuur in het Wilde Westen goed te beginnen krijgen alle spelers die voor 3 februari inloggen in Red Dead Online de Schofield Revolver én de Varmint Rifle helemaal gratis. De wapens zijn simpelweg op te halen in je kamp of bij een postkantoor. Ervaren spelers zullen de schietijzers waarschijnlijk al wel in hun verzameling hebben, maar ook zij komen niet met lege handen te zitten.

  Elke speler krijgt namelijk ook de Gunslinger Cache, bestaande uit de maximale hoeveelheid speciale munitie. Denk daarbij aan Split Point kogels voor je revolver, Slugs voor je shotgun en explosieve kogels voor geweren.

  Snel stijgen met de Outlaw Pass

  Deze week is ook de perfecte tijd om flink wat voortgang te boeken in de Wheeler, Rawson & Co. Club en de Outlaw Pass. Bij elke rang die je stijgt in één van je rollen krijg je namelijk een bonus van 1000 XP voor de club. Dat is dus niet eenmalig, maar elke keer! Nieuwe Bounty Hunters krijgen daarnaast een bonus van 4000 XP voor hun rol. Wil je dus snel stijgen in de club, dan is dit de ideale week in Red Dead Online.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.