Vrouw die Christian Horner beschuldigt is officieel in beroep gegaan

News
woensdag, 20 maart 2024 om 12:30
christian horner pre season test bahrein 2024f1709021828
Vorige maand werd Christian Horner vrijgesproken van de beschuldigingen aan zijn adres door Red Bull. De vrouw die de aanklacht heeft ingediend is nu alleen officieel in beroep gegaan en heeft een bezwaar ingediend bij de FIA.
Toen Red Bull eind februari kwam met de uitspraak over de beschuldigingen, werd het bericht geëindigd dat de vrouw die de aanklacht heeft ingediend vrij is om in beroep te gaan. Lange tijd leek daar niks mee gedaan te worden en groeide ondertussen de onrust bij Red Bull Racing, met mogelijk een interne machtsstrijd. Ook werd de vrouw later geschorst, omdat ze volgens Red Bull zou hebben gelogen tijdens het onderzoek.
De zaak krijgt nu alleen nog een staartje. De vrouw in kwestie is officieel in beroep gegaan bij Red Bull. Dat heeft een PR-bureau die de vrouw in handen heeft genomen gemeld aan AP. Niet alleen is de vrouw in beroep gegaan, ook heeft ze officieel een klacht ingediend bij de FIA.
Eind vorige week was er al een gerucht dat de FIA betrokken zou worden bij de zaak. De Ethische Commissie had wel een melding ontvangen, maar kon niet bevestigen of het zou gaan rondom de beschuldigingen aan het adres van Horner.

Chaos bij Red Bull Racing

Naast het onderzoek dat nu opnieuw loopt, zou er in de top van Red Bull nog steeds worden uitgevochten wie er controle krijgt over het Formule 1-team. Afgelopen weekend gooide Jos Verstappen weer eens olie op het vuur, door te stellen dat er ‘zeker’ een interne machtsstrijd gaande is bij het team. Ondanks alle chaos blijft Max Verstappen gewoon winnen voor het team.