Voor Call of Duty Modern Warfare 2 heb je een telefoonabonnement nodig

News
dinsdag, 11 oktober 2022 om 9:00
call of duty modern warfare 2 ghostf1677578436
Het duurt niet lang meer voordat Call of Duty Modern Warfare 2 gelanceerd wordt. Als je de game wil spelen, dan heb je alleen wel een telefoonabonnement nodig.
Cheaters zijn een groot probleem in veel online games en ontwikkelaars en uitgevers doen er dan ook alles aan om hun toegang te blokkeren. Zo is voor de Call of Duty reeks eerder al het Ricochet-systeem geïntroduceerd. Maar dat is blijkbaar nog niet genoeg, want voor Call of Duty Modern Warfare 2 komt Activision Blizzard namelijk met een extra restrictie.
Op de support-pagina van de Battle.net is namelijk te lezen dat je een telefoonnummer nodig hebt om Call of Duty Modern Warfare 2 te kunnen lanceren. Niet elk nummer werkt alleen, want je hebt een nummer nodig met een geldig telefoonabonnement. Een prepaid telefoon werkt bijvoorbeeld niet.

Call of Duty Modern Warfare 2 niet de eerste

De restrictie is opvallend, maar het is niet de eerste keer dat Activision Blizzard deze methode heeft geïmplementeerd. Sterker nog, het is deze maand voor het eerst gebruikt voor de uitgever. Voor Overwatch 2 hebben spelers namelijk ook een telefoonabonnement nodig. Daarbij was het ook nog een stuk begrijpelijker, omdat het een free-to-play game is en cheaters simpelweg een nieuw account kunnen aanmaken als ze geband zijn.
Na lancering is er alleen wel enorm veel negatieve feedback geweest van spelers. Daarom heeft Blizzard de beslissing genomen om de restrictie terug te draaien voor bestaande spelers. Alleen gebruikers met een nieuw account zullen nu een geldig telefoonnummer moeten gebruiken.

Populair Nieuws