Scoor deze Mario-game voor één van de laagste prijzen ooit!

News
dinsdag, 19 december 2023 om 13:30
mario strikers battle league footballf1654586222
Nintendo-games zijn niet bekend om hun zachte prijzen. Maar af en toe is er toch een meevallertje. Een Mario-spinoff is nu bijvoorbeeld vrij goedkoop te scoren.
In het tijdperk van de GameCube en Wii kon de voetbalgame Mario Strikers veel mensen wel bekoren. Na een lange afwezigheid van deze spin-off verscheen vorig jaar Mario Strikers: Battle League Football. Het volkomen regelloze en vooral knotsgekke voetbal is weer helemaal terug in deze game.
Mocht je de game destijds hebben overgeslagen, of hem iets te duur hebben gevonden om meteen te kopen, dan is er nu een mooi kansje. Bij MediaMarkt en Amazon kun je de game namelijk flink onder de adviesprijs halen. Hij gaat nu zelfs over de toonbank voor één van de laagste prijzen ooit: maar 35 euro in beide winkels.

Wat voor game is Mario Strikers: Battle League Football?

Zoals al even genoemd is Mario Strikers een voetbalgame, maar dan totaal niet zoals EA Sports FC. De Mario-cast neemt het namelijk niet zo nauw met de regels. Je kunt je dus voorbereiden op tackles waar de scheidsrechters geen brood van lusten en krachtige speciale moves.
Het kan een leuke game zijn om onder de boom te leggen, of gewoon te spelen in de kerstvakantie. Mocht je nog andere dingen zoeken om je bezig te houden tijdens de feestdagen, dan zijn er nog meer deals bij MediaMarkt. Bol.com heeft bovendien de nodige LEGO in de sale gegooid, wat flink kan schelen op sommige prijzen.