'Nieuwe PS5 voorraad nu te halen bij MediaMarkt'

News
vrijdag, 27 mei 2022 om 17:00
ps5 controllerf1592919068
Ben je nog op zoek naar een PlayStation 5? Dan kan je nu je slag slaan bij MediaMarkt, want naar verluidt heeft de winkel weer een nieuwe PS5 voorraad beschikbaar.
Het is ondertussen alweer anderhalf jaar geleden dat de PlayStation 5 is gelanceerd door Sony, maar nog steeds is de next-gen console slecht verkrijgbaar. Dat komt door de slechte beschikbaarheid en grote vraag naar semi-conductor chips, maar ook doordat veel exemplaren meteen worden opgekocht door scalpers.
Winkels zijn daardoor op zoek gegaan naar alternatieven om de PS5 zoveel mogelijk in de handen te krijgen van echte kopers, die gewoon met de next-gen console aan de slag willen gaan en niet rijk willen worden. Zo organiseren Coolblue en BCC om de zoveel tijd een PS5 loting, terwijl MediaMarkt haar voorraad voornamelijk via de winkels verkoopt.

Weer een lading PS5 consoles

Het lijkt erop dat de grote retailketen nu weer een nieuwe PS5 voorraad heeft gekregen. Via BudgetGaming wordt namelijk gemeld dat MediaMarkt Zwolle de next-gen consoles nu beschikbaar heeft. De winkel heeft zelf een bord voor de deur staan dat de PlayStation 5 binnen beschikbaar is.
Je kan alleen niet de PlayStation 5 los krijgen bij de MediaMarkt. De next-gen console is alleen al bundel beschikbaar, samen met een extra DualSense controller, Call of Duty Vanguard, het Qware PS5 Starter Kit en 12 maanden aan PlayStation Plus. De bundel kost bij elkaar 744 euro. Als je hem wil halen moet je er wel snel bij zijn, want de PS5 vliegt normaal de winkels uit en het is onbekend hoeveel exemplaren er beschikbaar zijn.

Populair Nieuws