Xbox & Bethesda showcase bevestigd

News
donderdag, 28 april 2022 om 16:30
xbox series x0f1582274529
Er hangt de nodige onzekerheid om de showcases die wel of niet doorgaan deze zomer. E3 gaat niet door en nog weinig partijen hadden zelf plannen aangekondigd. Nu bevestigt Xbox dat er een Xbox & Bethesda Game Showcase gehouden wordt.
De datum van de showcase voelt enigszins vertrouwd. Het evenement is namelijk aangekondigd voor 12 juni. Dat is een zondag, wat ook altijd de dag is waarop Microsoft pre-E3 showcases houdt. De gigant houdt dus vast aan een datum die waarschijnlijk al vast stond.
Je kunt de Xbox & Bethesda showcase live volgen om 19.00 uur Nederlandse tijd. De stream is te zien op YouTube, Twitch, Facebook, Twitter en TikTok. Er zullen titels getoond worden van Xbox Game Studios, Bethesda en partners van over de hele wereld.

Wat voor games komen langs in de showcase?

Details over wat Xbox precies gaat tonen worden nog stil gehouden. Het bedrijf wil natuurlijk wat verrassingen bewaren. Er zijn behoorlijk wat studios onder de Xbox-paraplu, dus er kunnen heel wat updates en aankondigingen gebracht worden.
Zo lijkt het behoorlijk aannemelijk dat Starfield voorbij komt. Deze titel van Bethesda moet namelijk dit jaar nog uitkomen. Wellicht kunnen we ook nieuws verwachten rondom bijvoorbeeld Contraband.
Hoewel E3 niet doorgaat, heeft Geoff Keighley al aangegeven dat Summer Game Fest dit jaar terugkeert. Een datum daarvoor is nog niet bekend. Het lijkt er niet op dat deze Xbox Showcase onderdeel is van het evenement, maar wellicht is er wel overlap qua data.