Volg zo live de Nederlander Van de Zandschulp op Wimbledon

News
dinsdag, 28 juni 2022 om 11:00
pexels pixabay 209977f1655206475
Nadat gisteren Tim van Rijthoven in actie kwam, is het vandaag tijd voor de volgende Nederlander op Wimbledon. Via deze kanalen kan je live de wedstrijd van Botic van de Zandschulp volgens op het prestigieuze tennistoernooi.
Na heel wat jaar zijn er eindelijk weer een aantal mannelijke Nederlandse tennissers opgestaan die hun talent laten zien op de internationale toernooien. Op maandag kwamen Tim van Rijthoven en Tallon Griekspoor in actie op Wimbledon, die allebei hun wedstrijd wisten te winnen. Vandaag is het tijd voor Botic van de Zandschulp.
In de eerste ronde moet de Nederlander het opnemen tegen de 40-jarige Feliciano Lopez. Aangezien Van de Zandschulp als 21ste is geclassificeerd, zou de ongeclassificeerde Spanjaard geen probleem moeten zijn, maar in de tennis kan er altijd van alles gebeuren.

Hier kan je de wedstrijd van Van de Zandschulp volgen

Als je niks wil missen van de wedstrijd van Botic van de Zandschulp, dan moet je op tijd inschakelen. Om 15:15 Nederlandse tijd staat de wedstrijd gepland op baan 4, maar door het volle rooster kan een match altijd iets eerder of later van start gaan.
De wedstrijd is via Ziggo Sport te volgen. Het kanaal verslaat al vanaf 10 uur 's ochtends de tweede dag op Wimbledon. Heb je geen Ziggo Sport, dan kan je de pot van Van de Zandschulp live volgen via Eurosport of streamingdienst Discovery+.

Populair Nieuws