Update - Kijk hier naar Nederlandse Tim van Rijthoven op Wimbledon

News
dinsdag, 28 juni 2022 om 7:30
pexels pixabay 209977f1655206475
Het is een spannende dag voor tennisser Tim van Rijthoven. De jonge tennisser maakt zijn debuut op Wimbledon. Het is de eerste wedstrijd van de Nederlander sinds hij tijdens het grastoernooi van Rosmalen de titel op sensationele wijze in de wacht wist te slepen.

Update - Tim is door!

Van Rijthoven is moeiteloos door naar de volgende ronde. In het begin had hij nog een klein beetje moeite, maar daarna mepte hij moeiteloos zijn tegenstander van de baan. In de tweede ronde zal hij spelen tegen Reilly Opelka of Carlos Taberner. Ook Griekspoor is overigens door naar de volgende ronde.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Van Rijthoven maakt een bijzonder jaar mee. Na een weergaloze winst tijdens het grastoernooi van Rosmalen is de Nederlander uitgenodigd om mee te doen aan Wimbledon. Door middel van een Wildcard mag van Rijthoven meedoen en vandaag speelt hij zijn openingswedstrijd.

Kijk hier naar Tim van Rijthoven op Wimbledon!

Rond 16.00 uur (Nederlandse tijd) speelt de Nederlander zijn eerste match op baan 11 in Londen. Die match kun je gewoon bekijken via de televisie. De wedstrijd wordt via Ziggo Sport namelijk uitgezonden. Het sportkanaal van Ziggo heeft sinds 12.00 uur een uitzending die tot laat in de avond doorgaat.
Mocht je geen Ziggo Sport hebben is er geen reden om te stressen. De wedstrijd wordt ook uitgezonden via Eurosport. Daar zijn alle wedstrijden, inclusief die van Van Rijthoven, te bekijken. Via Discovery+ kun je eveneens naar de tenniswedstrijden kijken.
Dit artikel is bijgewerkt op 28 juni 2022.