Volg hier de wedstrijden van Griekspoor en Brouwer op de US Open

News
dinsdag, 30 augustus 2022 om 15:30
tennis g55bb6a8a9 1920f1656409988
De tweede dag van de US Open staat weer vol met wedstrijden die gespeeld worden, waarbij ook twee Nederlanders in actie zullen komen. Op deze manier kan je de wedstrijden van Griekspoor en Brouwer live volgen!
De eerste dag op de US Open verliep wisselend voor de Nederlandse tennissers. Arantxa Rus werd meteen uitgeschakeld door de Amerikaanse Shelby Rogers. Ook voor Tim van Rijthoven zag het er een lange tijd slecht uit en hij kreeg zelfs zes match points tegen. Uiteindelijk wist de Nederlander toch nog in vijf sets te winnen. Ook Botic van de Zandschulp had een lange wedstrijd met vijf sets.
Vandaag komen er weer twee Nederlanders in actie op het Grand Slam-toernooi. Tallon Griekspoor moet het in zijn eerste ronde opnemen tegen de Griek Federico Coria. Gijs Brouwer moet ondertussen in zijn allereerste Grand Slam-wedstrijd strijden tegen de Fransman Adrian Mannarino.

Live de wedstrijden van Griekspoor en Brouwer volgen

Wil je niks missen van alle actie op de US Open, schakel dan op tijd in voor de wedstrijden. De match van Griekspoor staat gepland om 18:15 Nederlandse tijd, terwijl Brouwer later op de avond om 20:15 zal tennissen.
Beide wedstrijden zijn te volgen via de zenders van Eurosports. Heb je geen toegang tot de zender, dan zijn er gelukkig ook nog andere manieren om de wedstrijden te volgen. Eén van de opties is Ziggo GO voor leden van de provider en anderzijds kan je een abonnement nemen op streamingdienst discovery+.

Populair Nieuws