Vier Nederlanders hebben zich geplaatst voor WK FIFA 22

News
dinsdag, 05 juli 2022 om 12:30
son reveal g5 lowres wmf1627654814
De esport wereld heeft weer een paar Nederlandse helden om naar te kijken. Er zijn namelijk vier Nederlanders geplaatst voor het WK FIFA 22. Ook twee Belgen hebben zich weten te plaatsen voor het prestigieuze toernooi.
De Nederlanders waar je op kan gaan letten in het toernooi heten Levi, Manuel Bachoore, Damian Sitaram en Emre Yilmaz. Onze zuiderburen die er bij zijn heten Gilles Bernard en Stefano Pinna, zij mogen België vertegenwoordigen.
Het toernooi is hier niet heel dichtbij, onze vier Nederlanders zullen namelijk een tripje moeten afleggen naar Kopenhagen in Denemarken. Het FIFA 22 toernooi zal gespeeld worden van 14 tot 17 juli en in totaal doen er 32 spelers mee. De prijzenpot bevat maar liefst 1,2 miljoen euro, dat is natuurlijk niet niks!
Helaas is er nog geen schema bekend met wanneer de heren mogen gaan spelen.
Op Twitter zijn de Nederlandse heren ook te vinden, zo kan je op de Twitterpagina van Levi zien dat hij dolblij is mee te mogen doen aan het wereldkampioenschap. Ook op de Twitterpagina Manuel kan je leuke kiekjes van hem vinden.

Het laatste grote FIFA 22 toernooi

Dit toernooi gaat een mooie afsluiter zijn voor de esport scene, de jaar lange levenscyclus van FIFA 22 nadert zijn einde al snel. De winnaar van dit FIFA WK zal zich dus in de boeken zetten als beste FIFA 22 speler. Hoewel er nog geen releasedatum bekend is voor FIFA 23, kunnen FIFA-liefhebbers er wel vanuit gaan dat FIFA 23 ongeveer rond oktober zal verschijnen.