Dit is wanneer je FIFA 23 kunt verwachten

News
maandag, 27 juni 2022 om 12:00
2022 06 20 fifa 22 2f1656323550
Het is geen geheim dat FIFA 23 er dit jaar aankomt, maar de grote vraag is wanneer. Naar verluidt gaan we daar snel antwoord op krijgen, met een onthulling van de releasedatum in juli.
Electronic Arts heeft al gezegd dat er dit jaar geen EA Play wordt georganiseerd. Toch lijkt het erop dat de uitgever binnenkort met flink wat aankondigingen komt. Volgens insider Tom Henderson gaat EA namelijk in juli FIFA 23, Skate 4 én een nieuwe Need for Speed uit de doeken doen. Dat meldt Henderson via eXputer.
Hoewel de releasedatum voor FIFA 23 nog niet bekend is, kunnen fans waarschijnlijk wel uitkijken naar een lancering in oktober. FIFA 22 en FIFA 21 zijn namelijk ook uitgekomen in oktober. Het zal bovendien de laatste FIFA game van EA Sports ooit worden, want de uitgever heeft de samenwerking met de wereldvoetbalbond verbroken.

Eindelijk weer een nieuwe Skate

Naast FIFA 23 komt EA naar verluidt dus ook met een nieuwe Skate en Need for Speed. Met name die eerste kijken veel fans naar uit. De laatste keer dat er namelijk een skateboardgame van EA is uitgekomen, was in 2010. Er wordt al jaren gevraagd om een nieuw deel en EA lijkt eindelijk gehoor te hebben gegeven aan de wensen.
Voor Need for Speed lijkt EA een compleet andere kant op te gaan. Volgens een andere insider, Jeff Grubb van Giantbomb, zal de racegame namelijk een 'realistische grafische stijl krijgen met anime-elementen'. De auto's zullen daarnaast extreme elementen krijgen, zoals vuur en rook die van de auto schieten wanneer je een hoge snelheid bereikt of aan het driften bent. Of die geruchten kloppen, daar zullen we binnenkort mogelijk achter gaan komen.

Populair Nieuws