Videoland komt met nieuwe misdaadserie van Mocro Maffia’s Robert de Hoog

News
donderdag, 07 april 2022 om 17:30
videolandf1665554834
Videoland komt met een nieuwe misdaadserie genaamd Sleepers. De serie wordt gemaakt door Robert de Hoog, bekend van onder andere Mocro Maffia. De Hoog neemt ook de hoofdrol op zich.
In Sleepers volgen we rechercheur Martin Oudkerk wiens wereld in elkaar stort wanneer zijn surrogaatvader Henk (Hans Kesting) wordt vermoord. Henk was één van de laatst overgebleven criminelen uit het tijdperk van de oude penoze. Sinds het begin van deze eeuw stuurde hij mensen naar de politieschool om informatie door te geven aan zijn criminele organisatie. Wanneer een nieuwe lichting criminelen entree maakt in de Utrechtse onderwereld, wordt Martin erin meegesleurd.
Plotseling zit Martin gevangen tussen twee werelden. Aan de ene kant proberen zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Julmar Simons) hem steeds meer de onderwereld in te trekken. Aan de andere kant is zijn vrouw Noura (Maryam Hassouni) zelf een vakkundige rechercheur bij de interne zaken van de politie. Nu moet Martin een manier zien te vinden om zijn banden met de onderwereld geheim te houden en tegelijkertijd zijn gezin te beschermen.

Verstrikt in een verschrikkelijke wereld

Naast produceren en acteren, heeft De Hoog de serie ook samen met Simon de Waal (Baantjer) geschreven. ‘’We vertellen met Sleepers een verhaal over personen die verstrikt raken in een verschrikkelijke wereld en alles op alles moeten zetten om hieruit te komen om hun geliefden te beschermen. Sleepers is een fictief verhaal, maar zou zomaar morgen in de krant kunnen staan,’’ aldus De Hoog. Ook Rifka Lodeizen, Dilan Yurdakul, Julmar Simons en Hans Dagelet zijn in de serie te zien.
Sleepers komt naar verwachting dit najaar op Videoland.

Populair Nieuws