Epic Games geeft veelgeprezen dungeon crawler en meer gratis weg

News
donderdag, 07 april 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
Het is weer donderdag en dat betekent een nieuwe gratis game in de Epic Games Store. Deze week geeft Epic Games zelfs twee gratis games weg. We bestormen de kerkers van een toren en onderzoeken de verdwijning van een jongen, die omgeven is door occulte krachten.
Het is weer donderdag, tijd voor nieuwe gratis games in de Epic games Store! Epic Games geeft wekelijks minimaal één nieuwe game gratis weg, die de hele week te claimen is in de Epic Games Store. Deze week krijgen we zelfs twee gratis games. De eerste gratis game is Rogue Legacy, een platformer die flink naam gemaakt heeft. Inmiddels wordt al hard gewerkt aan een vervolg, maar nu mogen we eerst kennis maken met het eerste deel.
In Rogue Legacy bestorm je kerker en moet je in elk van de vier delen daarvan een eindbaas verslaan, voordat je het tegen de eindbaas op mag nemen. Grappige twist is dat, als je het leven laat, je een nieuwe run start met een zoon of dochter van je net overleden speler. De erfgenaam erft enkele kenmerken van zijn/haar vader en krijgt daar mogelijk nieuwe kenmerken bij, waaronder kleurenblindheid, ADHD of dwerggroei, eigenschappen die je kunnen helpen of tegenwerken in het veroveren van de kerker.
In de tweede gratis game van Epic Games speel je als Paul Prospero, een detective die gelooft in het occulte. Dat komt goed van pas, want de zaak die hij onderzoekt, de verdwijning van een jongen genaamd Ethan Carter, wordt omringd door vreemde gebeurtenissen. In deze walking simulator doorzoek je Red Creek Valley op zoek naar de jongen en antwoorden.

Rogue Legacy en The Vanishing of Ethan Carter gratis te claimen in de Epic Store

Fans van gratis games zonder abonnement daarvoor af te hoeven sluiten zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou. Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Epic Games geeft dus deze week zowel Rogue Legacy als The Vanishing of Ethan Carter weg maar heeft ook de gratis games van aankomende week al bekendgemaakt. Volgende week kunnen we in de Epic games Store twee mooie games claimen: Insurmountable en XCom 2!
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws