Video van PS5 consoles in warenhuizen gespot

News
dinsdag, 03 november 2020 om 9:30
playtation 5 studiof1605864992
Dat de release van de PlayStation 5 met de dag dichterbij komt, zorgt bij velen voor een warm gevoel. De opbouwende spanning richting de release wordt nu weer een tandje opgeschroefd, want de eerste PS5 consoles zijn in warenhuizen opgedoken. Een oplettende fan nam daarom gelijk een video op.
Reddit-gebruiker Niza_Zombie_King ziet de PlayStation 5 release wel zitten. De gebruiker plaatste een foto op het social media platform waarin tientallen PS5 consoles te zien zijn die klaar staan om verstuurd te worden. Opvallend genoeg toont de video alleen voorraad van de Disk-versie van de PlayStation 5 en niet de goedkopere All-Digital Edition.
Eerder gingen er al geruchten dat Sony veel minder voorraad zou hebben van de digitale variant. Deze ontstonden kort na de PS5 pre-order chaos waarbij velen de console niet vroegtijdig wisten te bestellen. Sommige winkels lieten anoniem weten minder voorraad van de All Digital-versie te hebben gekregen.
Wat de reden ook mag zijn, de video van Niza_Zombie_King kun je hieronder bekijken.

PlayStation 5 release later in Nederland

In Nederland zullen we nog even geduldig af moeten wachten. De PlayStation 5 release zal in Nederland immers pas op 19 november plaatsvinden, een week later dan in de Verenigde Staten en Canada. Mocht je nog een PS5 pre-order willen scoren voor die tijd, kun je het beste ons uitgebreide overzicht checken die je hier kunt vinden.
Zelf hebben we de PlayStation 5 al iets voor release binnengekregen. We gingen dan ook alvast hands-on met de gratis game Astro's Playroom die bij de PlayStation 5 release op iedere console voorgeïnstalleerd zit.