Demon's Souls krijgt 180 hulpvideo's via PS5 UI

News
dinsdag, 03 november 2020 om 10:15
demons souls remake tower knightf1592573876
Wanneer de PS5 release zover is, kunnen we ook genieten van een nieuw avontuur in Demon's Souls op PS5. De game staat bekend als extreem moeilijk en straffend voor ieder die de stap durft te wagen. Gelukkig krijgen we hulp van de PS5 UI zelf. Via de PS5 UI krijg je namelijk toegang tot meer dan 180 hulpvideo's.

Hulpvideo's voor Demon's Souls te zien op PS5 UI

Wanneer je Demon's Souls aan het spelen bent op de PS5 zul je om hulp kunnen vragen via de PS5 UI. Dit gaat via de PS5 Activities. In een interview met de Washington Post wordt vermeld dat Demon's Souls PS5 meer dan 180 hulpvideo's gaat krijgen. Zo wordt één van de moeilijkste games ooit misschien wel een stukje makkelijker. Je moet nog steeds stalen zenuwen en een vaste hand hebben, maar het is in ieder geval iets.
schermafbeelding 2020 09 30 om 091627f1601450358

Demon's Souls video's zullen geleidelijk beschikbaar worden

Dat je straks hulpvideo's krijgt in Demon's Souls is natuurlijk wel handig, maar heb je dan ook gelijk toegang tot alle video's? Het antwoord hierop is een dikke vette 'nee'. Het ligt namelijk aan waar je in de game bent. De PS5 UI zal je op basis hiervan een hulpvideo aanraden.
Gelukkig maar, aangezien we niet houden van mogelijke spoilers. En natuurlijk wil je eerst zelf proberen om die gigantische vijand te verslaan. De hulpvideo's voor Demon's Souls op PS5 zijn een welkome toevoeging aan de game. Voor velen zijn Soulsborne-titels een doorn in het oog om te voltooien.
Wat vinden jullie van de toevoeging van de video's in Demon's Souls? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws