Ratchet and Clank Rift Apart wordt een PS5 exclusive

  Al een hele tijd geleden werd Ratchet and Clank: Rift Apart groots uit de doeken gedaan. Een fan vroeg zich af of de game ook naar de PlayStation 4 komt, maar dat gaat niet gebeuren. Rift Apart is een PS5 exclusive.

  Ratchet and Clank: Rift Apart komt alleen op PlayStation 5 uit. Dat vertelde ontwikkelaar Insomniac Games als antwoord op de vraag van @Spidey889. De vraag van Spidey889 was op zich geen vreemde, gezien voor veel andere titels wel geldt dat deze naar de PlayStation 5 én de PS4 komen. Zo komen Miles Morales, Horizon Forbidden West en Sackboy A Big Adventure alle drie naar beide Sony consoles. Ratchet and Clank volgt dit niet en komt exclusief naar de next-gen console.

  Ratchet and Clank: Rift Apart gebruikt alle next-gen PS5 features

  Rift Apart is het grootste avontuur van het bekende duo en zal op de PlayStation 5 nauwelijks laadtijden kennen en belooft er fantastisch uit te zien. Zo maakt de game gebruik van een hogere framerate en is er ray tracing aanwezig. Even geleden verscheen een uitgebreide demo, waarin de naadloze gameplay goed te zien was. In die demo schakelde de speler snel tussen verschillende werelden waarin de actie ze op de voet volgde. De demo demonstreerde de kracht van de PS5 en onthulde direct de releasewindow van de game.

  Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt in de launchperiode van de PlayStation 5, maar is geen release game. Dat betekent dat de game waarschijnlijjk in het begin van 2021 te koop is.

  Ratchet and Clank: Rift Apart

  Verkijgbaar vanaf 11 june 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.