Viaplay weer afgebrand bij kampioensrace Verstappen

News
maandag, 09 oktober 2023 om 10:00
f1viaplayf1641918326
Max Verstappen is dit weekend kampioen geworden in de Formule 1, ondanks dat er nog wat races te gaan zijn. Maar niet iedereen heeft optimaal van de race kunnen genieten. Viaplay klanten klagen weer over technische problemen én een bijzondere opmerking van de analisten.
Afgelopen weekend werd de GP van Qatar gehouden, waarbij Max Verstappen wederom als eerste over de finish ging. De regerend wereldkampioen heeft zijn puntenvoorsprong daarmee zo groot gemaakt dat hij met nog vijf races te gaan in het seizoen opnieuw kon worden uitgeroepen tot wereldkampioen. Maar voor veel Viaplay-kijkers was het een lastige race om doorheen te komen, dankzij technische problemen.
Bovendien was er een stukje analyse dat bij velen in het verkeerde keelgat schoot. Het was behoorlijk warm tijdens de race en dat zorgde bij Williams-coureur Logan Sargeant voor gezondheidsproblemen. Voor zijn eigen veiligheid en die van zijn mede-coureurs moest hij daarom zijn auto aan de kant zetten, maar de studio-analisten van Viaplay waren van mening dat hij ondanks alles door had moeten rijden.
Begrijpelijkerwijs vonden veel kijkers dat geen gepaste opmerking. Sargeant was, geizen zijn toestand toen hij uit zijn auto kwam, al tot het uiterste gegaan. Klachten over de analisten van Viaplay overstemmen dan ook bijna de klachten over technische problemen (al zijn die er ook nog).

Viaplay bundelt krachten met F1 TV Pro

Vanaf volgend seizoen is er een goede kans dat Viaplay-klanten in ieder geval op technisch vlak een stuk minder te klagen hebben. Vanaf volgend jaar krijg je bij een Viaplay-abonnement namelijk toegang tot F1 TV Pro, een streamingdienst die de races week na week vrijwel vlekkeloos uitzendt. Je kunt je natuurlijk ook los op die dienst abonneren, wat zelfs goedkoper is dan Viaplay.

Populair Nieuws