Sonic Superstars pre-orderen doe je hier het goedkoopst

News
maandag, 09 oktober 2023 om 10:30
sonic superstarsf1692825932
Sonic Superstars komt er aan dit najaar. De nieuwe game van SEGA staat voor 17 oktober op de planning. Wil je er zeker van zijn dat je de game fysiek op de mat hebt op releasedag? Dan kun je hier Sonic Superstars pre-orderen voor de goedkoopste prijs.
Tal van winkels verkopen Sonic Superstars voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en Nintendo Switch alvast, ondanks het feit dat de game pas in oktober verschijnt. Momenteel zijn er een aantal plekken waar je minder hoeft te betalen dan de gebruikelijke 59,99 euro en dat scheelt toch aardig in de portemonnee. De goedkoopste opties hebben we hieronder voor je op een rijtje.
In Sonic Superstars is de blauwe egel terug met een side-scroller die terug doet denken aan de games uit de jaren '90. Dit keer kun je alleen samen met je vrienden als een bezetene door de levels racen, want Superstars bevat volledige co-op. Uiteindelijk is het je doel om het weer eens op te nemen tegen de kwaadaardige Doctor Eggman en zijn plannen te dwarsbomen.
Ga jij Sonic Superstars spelen en een pre-order plaatsen? Laat het ons hieronder weten in de reacties!