Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 11)

Article
zondag, 20 maart 2022 om 16:00
drive to survive s2 ricciardof1580225894
Veel van ons zullen het weekend besteden aan de GP van Bahrein, maar waar zijn we afgelopen week mee bezig geweest? Het staat nog opvallend vaak in het teken van hard rijden. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Ralph

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Drive to Survive seizoen 4
Ik ben begonnen aan het nieuwe seizoen van Drive to Survive, als mooie voorbereiding voor het aankomende F1-seizoen. Ik ben er nog niet helemaal klaar mee, maar het is wel weer goed duidelijk dat de producenten creatief bezig zijn geweest met knip-en-plak-werk. En waarom is één groot raadsel. Het F1-seizoen van 2021 zat namelijk bomvol mooie verhalen en spectaculaire races, maar toch kiezen de makers van Drive to Survive ervoor om sensatie te fabriceren en juist echte, spraakmakende momenten niet te tonen.
In de aflevering over Lando Norris en Daniel Ricciardo probeert Drive to Survive het tweetal neer te zetten als twee coureurs die elkaar niet kunnen uitstaan, terwijl het tegendeel waar is. Norris heeft via social media ook al laten weten dat er flink in geknipt is en dat quotes van hem zijn gebruikt op heel andere momenten dan wanneer hij de uitspraak deed. Het is dan ook niet zo'n raadsel waarom Max Verstappen heeft besloten om niet meer mee te werken aan Drive to Survive. Het is ook zo jammer, omdat de show heel veel nieuwe fans binnenhaalt, maar niet op de juiste manier.
horizon forbidden westf1675161467

Arran

Uitgespeeld: Horizon Forbidden West
Gekocht: -
Gekeken: All Of Us Are Dead, The Marvelous Mrs. Maisel Seizoen 3
Als je, net als ik, een tijdje thuis vast zit met Covid, komt dat met een hoop nadelen. Maar er zijn ook voordelen. Zo heb ik de Koreaanse zombieserie All Of Us Are Dead in een paar dagen gekeken. Dat Korea goed is in zombies wisten we natuurlijk al van Train To Busan en Kingdom. Deze serie is misschien niet een meesterwerk zoals de andere twee, maar absoluut nog steeds het kijken waard.
Natuurlijk heb ik ook met volle teugen genoten van het derde seizoen The Marvelous Mrs. Maisel. Als je Prime hebt is er eigenlijk geen excuus om deze serie niet te kijken. Een hilarische serie over een Joodse huisvrouw in de jaren '60 waarvoor het perfecte leven plots in duigen valt. Uit wanhoop besluit ze een standup komiek te worden. En dat was een goed idee!
Horizon is misschien overschaduwd door Elden Ring, maar ik besloot eerst Aloys avontuur af te maken. Ik was een groot fan van Zero Dawn, en ook voor Forbidden West wist ik een hoop liefde op te trommelen. Genoeg om die platinum trophy binnen te halen. Net als eerder was die verrassend makkelijk te halen, maar ik was er toch blij mee. Nu gaat toch die Elden Ring disk in mijn console...
mario kart 8 deluxe switch wallpaper 3f1577207458

Marcus

Uitgespeeld: The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D
Gekocht: Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass
Gekeken: -

Het is geen geheim dat ik erg van The Legend of Zelda houd. Sommige games speel je alleen toch vaker dan andere en Majora's Mask was voor mij alweer een tijdje geleden (2017 als ik de speeltijd op mij save file mag geloven). Het werd dus weer eens de hoogste tijd. Dit keer had ik me voorgenomen om een keer alles te doen, behalve de fishing holes die nieuw waren in de 3DS-versie. Het blijft een rare, fantastische en soms hartverscheurende game. Ik durf te zeggen dat we hoe dan ook nooit meer eenzelfde Zelda-game krijgen.

Verder heb ik de Mario Kart 8 DLC gekocht. Dat was nodig, wat ik ga lekker op Mario Kart en in bijzonder Mario Kart 8 is heerlijk. Ik heb vandaag al één van de twee Grands Prix gespeeld en het was weer genieten. Ik weet waar mijn weekend aan op gaat!