Viaplay afgefikt om 'onzinnig' F1 GP Brazilië commentaar

News
maandag, 14 november 2022 om 9:00
si202203190316 newsf1647865614
Als een van de laatste F1 races dit seizoen verzorgt Viaplay de race van Brazilië via haar stream. Zoals altijd is er flink commentaar op de presentatie en het commentaar. Dit keer is de ergernis de 'onzin' die de heren uitkramen.
De F1 Brazilië race is er een waar de vonken vanaf vliegen. Het begin van de race was behoorlijk spannend en verder was het telkens maar de vraag wat de volgorde van de top 3 zou worden. Nog spannender: waar zouden Perez en Verstappen terecht komen? Want hoewel het kampioenschap al van Verstappen is, net zoals dat het constructeurskampioenschap al van Red Bull Racing is, kan hij nog wel records verbeteren in dit seizoen. En voor Perez staat er nog een positie in het kampioenschap op het spel.
De vonken op de baan waren misschien spannend, maar wat er op social media rondom #Viaplay gebeurt ook. Elke raceweekend is het raak rondom Viaplay en ook dit weekend weer. Dit keer is de focus vooral op de onzin van de commentatoren gericht.

Feestjes rondom Viaplay opzeggingen worden al gevierd

Het is al een hele tijd geen geheim meer dat Viaplay aan het einde van dit F1 seizoen een ontzettend groot gedeelte van de Nederlandse leden kwijt zal raken. De streamingdienst wordt elke week afgebrand op internet met opmerkingen zoals hierboven. De dienst draaide afgelopen kwartaal al flink verlies, maar dat lijkt nog erger te gaan worden als het laatste rubber verbrandt is over een paar weken.
Online worden er namelijk al feestjes gevierd rondom de opzeggingen die men gedaan heeft:
Wat de stand van zaken na het Formule 1 seizoen 2022 voor Viaplay zal zijn, is nog onbekend. De dalende lijn in het aantal abonnees is ondanks de verbeteringen in ieder geval ingezet. Viaplay heeft naast de F1 races ook darten en verschillende voetbalcompetities in haar aanbod. Hierbij zijn de klachten wat minder aanwezig, op de wisselende kwaliteit van de streams na. Of Viaplay plannen heeft om na dit seizoen veranderingen door te voeren in het team dat de Formule 1 presenteert, is onbekend.