De meest opvallende game releases (week 45)

Article
zondag, 13 november 2022 om 15:00
god of war ragnarokf1671538295
Er is weer een nieuwe week voorbij en er zijn weer nieuwe games uitgekomen. Deze week zijn er misschien niet veel game releases, maar wel een paar grote. Dit zijn de meest opvallende game releases van de week.

God of War Ragnarok

Deze week is één van de grootste games van PlayStation van dit jaar uitgekomen. God of War Ragnarok is namelijk eindelijk te spelen op PS4 en PS5. Dit is een direct vervolg op de God of War game uit 2018 en het verhaal van Kratos en Atreus gaat na vier jaar dus eindelijk door. Wij vinden de game in ieder geval een aanrader.
In God of War Ragnarok ga je verder op avontuur in de wereld van de Noorse mythologie. Je ontdekt nieuwe Realms en nieuwe goden. Zo zagen we in de trailer al dat Kratos de confrontatie met onder andere Thor aangaat in God of War Ragnarok. Verder is Atreus nu een stuk ouder dan in de vorige God of War en probeert hij te ontdekken wie hij nu eigenlijk is. God of War is zeker weten één van de game releases om deze week te checken.

Sonic Frontiers

Naast God of War is nog een grote franchise teruggekomen deze week. Sonic Frontiers is namelijk uitgekomen op PC, Nintendo Switch en op de PlayStation en Xbox consoles. De iconische egel bevindt zich dit keer wel in een hele gekke situatie. Hij is gestrand op een mysterieus eiland met bijzondere wezens.
In Sonic Frontiers zien we de SEGA-mascotte in een ander soort game dan normaal. Dit keer gaat hij op avontuur door een open wereld. Het idee is natuurlijk nog steeds hetzelfde, er zijn vijanden die verslagen moeten worden en Sonic rent door allerlei parkours. Maar er worden hele nieuwe aspecten geïntroduceerd die we nooit eerder in een Sonic game gezien hebben.

Tactics Ogre: Reborn

Deze week is er weer een nieuwe game van Square Enix uitgekomen. Vorige week zagen we al de release van Harvestella, maar dit keer is Tactics Ogre: Reborn aan de beurt. Dit is een remake van de Tactics Ogre game die oorspronkelijk eind jaren negentig is uitgekomen. Deze remake is te spelen op Nintendo Switch, PS5 en PS4.
Zoals de naam al zegt is het een game waar veel tactiek bij komt kijken. Tactics Ogre: Reborn heeft een middeleeuwse setting en een grote cast van bijzondere karakters. Deze remake heeft betere graphics, beter geluid en de cutscenes zijn nu volledig ingesproken door acteurs. Kortom, Tactics Ogre is terug, maar beter dan ooit en daarom één van de meest opvallende game releases van deze week.