Viaplay commentaar weer afgebrand na GP Hongarije

News
maandag, 01 augustus 2022 om 9:00
si202204240699 newsf1651677485
De Formule 1 race van Hongarije van 2022 zit erop en de coureurs mogen zich opmaken voor de welverdiende zomerstop. De teams krijgen rust en kunnen zich beraden op verbeteringen voor na de zomer. En datzelfde geldt voor Viaplay. Het commentaar van de streamingdienst kreeg tijdens de GP van Hongarije er weer klink van langs.
De grand prix op de Hongaroring was als vanouds een spannende. Uiteindelijk won de huidige Formule 1 kampioen Max Verstappen de race met in zijn kielzog Lewis Hamilton en George Russell. De beide Ferraricoureurs moesten het doen met een vierde en zesde plaats. Hoewel de race van Hongarije voor spannende momenten zorgde, werd streamingdienst Viaplay wederom helemaal afgemaakt op Twitter.
Een haperende stream zorgde niet alleen voor wisselende beeldkwaliteit, maar ook voor flink wat haperingen tijdens de race. Het commentaar moest er in de tweets ook aan geloven. Commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk werden onder andere voor omgewaaide tuinhekjes en zeikerds uitgemaakt. Ook wisten de heren de coureurs niet goed uit elkaar te houden deze race.

Niet voor het eerst commentaar op Viaplay streams

Al sinds het eerste weekend dat Viaplay de Formule 1 races uitzendt in Nederland regent het klachten over de kwaliteit van de streams. Haperingen en zelfs het helemaal niet kunnen kijken van de race passeren elke race weer de revue. Waar Viaplay al even geleden verbeteringen beloofde, lijkt dit nog niet doorgevoerd te zijn op het gebied van de streams.
Hoewel het Viaplay commentaar tijdens de races er steevast van langs krijgt op Twitter, krijgen sommige mensen die dit jaar op de stream te zien wel complimenten, al dan niet indirect:

Viaplay probeert wel fans te winnen

Naast de verbeteringen die Viaplay belooft door te voeren, is er inmiddels een klachtenlijn opgezet. Hier kunnen mensen met problemen of klachten over de streams terecht. Daarnaast is de streamingdienst druk bezig met de fans van Formule 1 proberen aan zich te binden door prijsvragen. Zo was er al een prijsvraag die je zes maanden gratis Viaplay op kon leveren. Nu komt de streamingdienst in samenwerking met racingnews365 met een wel hele toffe actie. Je kunt namelijk een tattoo gezet door Max Verstappen winnen.
De tattoo zal bij één Max Verstappen fan gezet worden op 4 september. Een robot zal tijdens de Dutch Grand Prix tatoeëren zodra Max gas geeft, waarbij een design van ongeveer 6x 8 cm op je onderarm komt. Voor de actie moet je wel 21 jaar of ouder zijn en op 4 september beschikbaar zijn.

Populair Nieuws