F1-aanbieder Viaplay vanaf nu een stuk duurder

News
maandag, 01 augustus 2022 om 9:21
viaplay met tekstf1648643997
Veel Formule 1 liefhebbers kijken de sport sinds dit jaar bij Viaplay. Maar wanneer de F1 terug is van de zomerstop zullen Viaplay klanten rekening moeten houden met een hogere prijs. Vanaf vandaag is de streamingdienst namelijk duurder.
Deze prijsverhoging komt niet onverwacht. De prijs van 9,99 euro per maand die tot nu toe heeft gegolden was altijd al een introductieprijs. Vanaf 1 augustus gaat de psijs omhoog naar 13,99 euro per maand.
Op het moment van schrijven staat de introductieprijs nog vermeld op de website van Viaplay. Verschillende pagina’s op de site zijn het oneens over of de prijs op of na 1 augustus omhoog gaat. Feit is dat je rond deze datum meer zal moeten betalen.
Dat geldt ook als je je abonnement al hebt afgesloten terwijl de introductieprijs nog gold. Er is geen sprake van een levenslange korting, zoals HBO Max die aanvankelijk aanbood. Wie dus voorlopig bij Viaplay wil blijven moet hoe dan ook meer gaan betalen. Als het je puur om de Formule 1 te doen is, is F1 TV Pro altijd al goekoper.

Gaat de prijs van Viaplay nog verder omhoog?

Het zou overigens kunnen dat de prijs van de streamingdienst nog verder omhoog gaat. Onlangs zagen mensen die via een iPhone of een ander Apple-apparaat een abonnement probeerden af te sluiten een hoger maandbedrag dan dat nu geldt. Het is onduidelijk of en wanneer dat hogere bedrag eventueel in zou gaan.

Populair Nieuws