Wat hebben wij deze week uitgespeeld gekocht en gekeken? (Week 30)

News
zondag, 31 juli 2022 om 17:00
monster hunter rise sunbreakf1658943637
Het is alweer week dertig. Maar dat laten we ons niet tegenhouden. Ook deze week hebben wij weer dingen uitgespeeld, gekocht en gekeken. En hieronder lees je wat allemaal!

Arran

Uitgespeeld: Monster Hunter Rise Sunbreak
Gekocht: -
Gekeken: -
Het duurde even, maar ik heb Sunbreak eindelijk uitgespeeld. En als jullie mijn review hebben gelezen weten jullie vast dat ik dik tevreden ben. Ik had het spel gemakkelijk een week eerder uitgespeeld als cross-save eindelijk een ding is in Monster Hunter games, en al mijn deco's opnieuw farmen is toch iets waar ik vooralsnog niet zo'n zin in heb. Maar als ik plezier wil hebben in de lategame zal het op een gegeven moment toch moeten... Dus wat te doen? Uitstellen, dat is wat!

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Ms. Marvel
Ik liep een beetje achter met Ms. Marvel, aangezien dat begon toen Obi-Wan Kenobi nog bezig was en ik toen maar even heb gewacht om te beginnen. Inmiddels heb ik de serie uitgekeken en hij valt me niks tegen. Sterker nog: ik heb eigenlijk niks substantieels om over te klagen.
Meestal heb ik na een MCU serie het idee dat er iets rommelig was, of dat er een aflvering onnodig lang was, of een ander juist wat langer had kunnen zijn. Maar met Ms. Marvel is er al die tijd niets uitgesprongen wat me inhoudelijk of in de uitvoering echt dwarszat, dus ik kan deze serie gewoon dubbel en dwars aanraden.
Ik wil trouwens wel even gezegd hebben dat het me dit keer erg opviel dat series beter gemixt moeten worden. Het gaat allemaal prima zolang je het hebt over dialoog of de score van een serie. Maar zodra er een needle drop is (waar Ms. Marvel er veel van heeft) is alles ineens super hard. Je gaat ook niet voor elke needle drop je tv zachter zetten en daarna weer harder, dus het begint vrij irritant te worden.