Viaplay begint eerste F1 race van het jaar in Bahrein met veel klachten

News
maandag, 04 maart 2024 om 8:30
max verstappen start gp bahrein 2024f1709536969
Afgelopen weekend is het nieuwe F1-seizoen eindelijk weer van start gegaan met de GP van Bahrein. Tijdens de eerste race van het jaar kreeg Viaplay ook meteen weer veel klachten te verduren op social media.
Fans hebben er drie maanden lang op moeten wachten, maar afgelopen zaterdag is het startschot gegeven voor het nieuwe seizoen in de Formule 1. Eén dag eerder dan gebruikelijk ging de GP van Bahrein van start, met één duidelijke winnaar.
Max Verstappen wist de race namelijk vanaf het eerste moment te domineren. Zelfs de nieuwe regel die is ingevoerd om de auto’s bij elkaar te houden - het activeren van DRS in ronde 2 in plaats van ronde 3 - was niet genoeg om Verstappen bij de rest te houden. Uiteindelijk won de Nederlander met een voorsprong van maar liefst 22 seconden op teamgenoot Sergio Perez.

Meerdere problemen bij Viaplay

Terwijl fans met smart hebben gewacht totdat het nieuwe seizoen weer begon, was het bij Viaplay in de winter de perfecte tijd om de verschillende problemen bij de streamingdienst op te lossen. Vorig seizoen waren er namelijk veel klachten over Viaplay.
Dat is alleen niet echt gelukt, zo blijkt uit de reacties op social media tijdens de GP van Bahrein. Klanten hebben namelijk verschillende problemen gemeld. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen bij wie het beeld constant vastliep, anderen kregen ouderwets ‘sneeuw’ te zien en ook de nieuwe maatregel dat een Viaplay-account niet gedeeld mag worden voor sportuitzendingen zorgde voor problemen. Hieronder een greep uit de klachten op social media.