Verwijderde speler verschijnt weer in EA Sports FC 24

News
maandag, 18 september 2023 om 9:30
ea sports fc 24 haaland schotf1695043276
Mason Greenwood werd verwijderd uit FIFA 22 en verscheen niet in FIFA 23, maar in EA Sports FC 24 keert de in opspraak geraakte speler weer terug. Dat heeft EA Sports bevestigd.
Spelers die in EA Sports FC 24 aan de slag gaan met de Spaanse voetbalclub Getafe FC, hebben de mogelijkheid om Mason Greenwood op te stellen. De Brit keert daarmee weer terug in de voetbalgames van EA.
Eerder werd Greenwood nog verwijderd uit FIFA 22, nadat hij in januari 2022 werd gearresteerd op verdenking van verkrachting en mishandeling. Vervolgens verscheen de speler ook niet in FIFA 23. De aanklachten zijn ondertussen laten vallen door de openbaar aanklager.
Aangezien Greenwood nu weer ‘onderdeel is van een actieve lijst’, is besloten door EA om Greenwood op te nemen in EA Sports FC 24. Dat heeft een woordvoerder laten weten aan Mirror Gaming.

“EA Sports FC 24 weerspiegelt op authentieke wijze de actieve roosters van teams en clubs in de echte voetbalwereld. Omdat hij nu deel uitmaakt van een actief team bij Getafe CF, zal Mason Greenwood worden opgenomen in FC 24.”

Greenwood afwezig in Ultimate Team

Spelers die de Brit willen opnemen in hun Ultimate Team hebben alleen pech. Volgens EA was Greenwood namelijk nog geen actieve speler op de deadline voor het maken van Ultimate Team-kaarten. Hij zal dus afwezig zijn bij lancering. Of hij later nog wel wordt toegevoegd is onduidelijk.
Greenwood speelde voorheen bij Manchester United, maar is in september uitgeleend aan Getafe FC. Daar heeft hij nog geen wedstrijd gespeeld.

Populair Nieuws